Cristi Manea aproape de un transfer de răsunet. Fundașul de 3,5 milioane de euro este dorit de Panathinaikos

Updated on iunie 30, 2023 Cristi Manea este la un pas de un transfer în această vară. Grecii de la Panathinaikos au pus ochii pe fundașul de la CFR Cluj. Aceștia au terminat sezonul trecut pe locul 2, la cinci puncte  în spatele marii rivale AEK Atena, și și-a adjudecat astfel calificarea în tururile preliminare ale ediției viitoare de Liga Campionilor.

Informația a fost furnizată în România de către jurnaliștii de la spotmedia.ro, care au citat presa din Grecia. Se pare că Panathinaikos, echipă antrenată în prezent de sârbul Ivan Jovanovic, ar fi pregătită să facă o ofertă concretă pentru Cristi Manea, care are o cotă de piața foarte mare, printre cele mai mari din Superliga.

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, cfr cluj, cristi manea

Potrivit specialiștilor de la Transfermarkt, internaționalul român ar avea în prezent o valoare de piață de 3.5 milioane de euro. Astfel, în cazul în care s-ar face această mutare, fundașul român ar deveni al doilea cel mai bine cotat jucător din lotul formației din Atena, după atacantul sloven de 29 de ani Andraz Sporar, care, conform aceleiași surse, ar valora în prezent 5 milioane de euro, scrie prosport.ro.

Lech Poznan îl vrea pe Claudiu Petrila

Claudiu Petrila (22 de ani) este la un pas să plece și el de la CFR Cluj. La scurt timp după ce a vorbit despre un posibil transfer, mijlocașul a intrat pe radarul unei echipe importante.

Claudiu Petrila joacă la prima echipă a celor de la CFR Cluj încă din anul 2018, cu excepție sezonul 2020-2021, atunci când a fost împrumutat la Sepsi.

Tânărul fotbalist a pus umărul la câștigarea a patru titluri de campionă a formației din Ardeal, iar acum și-ar dori să plece în străinătate. Potrivit presei din Polonia, Lech Poznan este gata să facă o ofertă oficială pentru Claudiu Petrila, scrie digisport.ro.

1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Claudiu Petrila, potrivit transfermarkt.com.

Formația antrenată de olandezul John van den Brom a terminat ultimul sezon pe poziția a treia, la 14 puncte în spatele campioanei Rakow.

 

error: Content is protected !!