Lovitură pentru CFR Cluj. Ciprian Deac a părăsit cantonamentul de la Brașov și se operează iar

Updated on iunie 29, 2023 Ciprian Deac, veteranul și liderul fostei campioane CFR Cluj, are din nou probleme medicale și va suferi o nouă intervenție chirurgicală. Din informațiile FANATIK, problemele lui Ciprian Deac sunt la genunchi. Este vorba despre același genunchi care i-a creat bătăi de cap în acest an, înaintea unui meci pe „Ion Oblemenco” din Craiova.

Este vorba despre partida care s-a disputat pe 2 aprilie, în play-off, între CSU Craiova și CFR Cluj. Deac și-a speriat colegii la încălzire, când, după un șut, s-a așezat pe gazon și a început să țipe de durere. „Probabil, probleme la ligamente, la articulații”, spuneau clujenii atunci.

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, Ciprian Deac, CFR Cluj

Atunci Ciprian Deac a strâns din dinți și a intrat titular pentru a nu-i da planurile peste cap lui Dan Petrescu, aflat la meciul 700 al carierei. A fost 1-1 acel derby, cu Deac ieșit de pe teren în minutul 80, înlocuit fiind de un alt veteran, Ovidiu Hoban.

Problemele la genunchi de atunci ale lui Ciprian nu s-au rezolvat. El a simțit din nou dureri în cantonamentul de la Brașov al CFR-ului și s-a întors deja la Cluj. Va rata toată pregătirea din această perioadă, o lovitură teribilă pentru el și echipa sa.

Ciprian Deac va lipsi minim o lună de pe teren. Sunt speranțe ca acesta să revină în a doua jumătate a lunii august

Intervenția chirurgicală la care va fi supus Deac nu este una foarte complicată. Din precizările medicilor, jucătorului trebuie să-i fie curățată zona dureroasă.

Estimările sunt de circa 4 săptămâni, adică s-ar putea întoarce la pregătiri la începutul lunii august. Deac va rata cu siguranță începutul de campionat, CFR Cluj debutând în noul sezon pe teren propriu, contra nou-promovatei Poli Iași.

Ciprian Deac a avut un an 2023 cu probleme medicale. El a absentat pe finalul campionatului precedent după o accidentare la umăr în meciul din Gruia cu Sepsi. Lipsa lui Deac a fost una dintre cauzele formei proaste cu care CFR a terminat sezonul, ardelenii reușind abia într-un meci de baraj cu FCU să-și asigure locul de Europa.

error: Content is protected !!