Andrea Mandorlini schimbă defensiva la CFR Cluj. Aduce al doilea fundaș central, cu meciuri în Champions League

Updated on iunie 28, 2023 CFR Cluj schimbă linia de fundași centrali. Clujenii l-au transferat pe fundașul sloven Matija Boben, dar jucătorul care ultima dată a evoluat pentru Ternana, nu este singura achiziție defensivă pregătită de fosta campioană. Asta și pentru că Burcă și Yuri au șanse mari să fie transferați în această vară.

Informația oferită de diverși jurnaliști italieni zilele trecute a fost confirmată pentru Prosport de către surse din cadrul clubului. Arlind Ajeti este următorul fundaș central care va fi anunțat oficial de către CFR Cluj. Andrea Mandorlini a fost cel care l-a cerut cu insistență și oficialii din Gruia au ajuns la un acord cu fundașul.

Andrea Mandorlini schimbă defensiva la CFR Cluj. Aduce al doilea fundaș central, cu meciuri în Champions League 1

Arlind Ajeti este un fundaș central albanez, de 29 de ani. S-a născut în Elveția, dar a acceptat să reprezinte Albania la nivel internațional de seniori, chiar dacă a avut mai multe selecții în naționalele de juniori și tineret ale Elveției.

Ajeti a evoluat ultima dată la Pordenone (Serie C), dar are o experiență mare și la cel mai înalt nivel. A jucat în 52 de meciuri la FC Basel, cu care a prins și grupele Champions League. A evoluat în 2013 și contra FCSB, într-o grupă în care se mai aflau Chelsea și Schalke 04.

După ce a cucerit 4 titluri cu FC Basel, fundașul central de 1.84 a ajuns în fotbalul italian. Arlind Ajeti are 41 de partide bifate în Serie A, pentru Frosinone, Torino și Crotone.

CFR Cluj a anunțat deja venirea lui Matija Boben

În vârstă de 29 de ani, Matija Boben a semnat cu CFR Cluj. Fundașul sloven a evoluat în ultimul sezon în Italia, la Pescara. Cotat la 300.000 de euro, apărătorul central are o selecție pentru prima reprezentativă a țării sale.

“Bine ai venit, Matija Boben! Suntem bucuroși să vă anunțăm că fundașul central Matija Boben este noul jucător al echipei noastre!

Originar din Slovenia, stoperul în vârstă de 29 de ani a evoluat în ultimele sezoane în Italia pentru Pescara, Livorno și Ternana. De-a lungul carierei, a jucat și în Rusia, pentru FK Rostov, dar și în țara natală, la ND Gorica. Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări în tricoul vișiniu!”, a transmis CFR

error: Content is protected !!