Alin Minteuan dat afară de CFR Cluj, deși Mandorlini i-a spus că va face parte din staff: „Mi s-au tăiat picioarele, pentru că am muncit atâția ani la acest club”

Updated on iunie 28, 2023 Alin Minteuan, 46 de ani, nu va mai fi antrenor secund la CFR Cluj. Inițial, noul „principal” al „feroviarilor”, italianul Andrea Mandorlini, i-a spus lui Minteuan că va face parte din staff și pentru stagiunea 2023-2024. Însă cu o zi înainte ca CFR să plece în cantonamentul de la Brașov, șefii ardelenilor l-au anunțat telefonic pe fostul colaborator al lui Dan Petrescu, acum la Jeonbuk, că nu se mai află în vederile clubului.

Contactat de GSP.ro, acesta s-a declarat surprins și mâhnit de hotărârea clujenilor: „Mi s-au tăiat picioarele (n.r. – când a aflat), pentru că am muncit atâția ani la acest club. Nu mi-a plăcut faptul că cei din conducere mi-au transmis asta telefonic și nu m-au chemat la o discuție.

Alin Minteuan dat afară de CFR Cluj, deși Mandorlini i-a spus că va face parte din staff: „Mi s-au tăiat picioarele, pentru că am muncit atâția ani la acest club” 1

Cu domnul Mandorlini am vorbit și inclusiv la conferința de presă a precizat că voi face parte din staff-ul său. A fost ceva frustrant. Acum caut o colaborare cu un nou club”.

Alin Minteuan a petrecut aproape 20 de ani la CFR Cluj: 7 ani ca jucător și restul ca antrenor, secund sau tehnician la echipele de tineret.

Boateng va pleca la Jeonbuk pentru două milioane de euro. Suma poate fi chiar mai mare

Anunțat în urmă cu două săptămâni ca și transferat la Jeonbuk, Nana Boateng (29 de ani) a bătut în cele din urmă palma cu formația coreeană. Plecarea sa este așteptată în următoarele zile, informează digisport.ro.

Boateng, considerat cel mai puternic mijlocaș din SuperLigă îi va aduce CFR-ului aproximativ două milioane de euro. Totuși, suma poate fi mai mare în cazul îndeplinirii unor clauze de perfromanță.

În ciuda prețului, ghanezul nu va fi cel mai scump transfer al noii echipe a lui Dan Petrescu.

Jeonbuk l-a luat în acest sezon pe brazilianul Andre Luis (26 de ani) de la formația Cuiaba, cu 2,35 miloane de euro, chiar dacă pe transfermarkt.com cota sa de piață este de un milion de euro.

error: Content is protected !!