Doi polițiști de la IPJ Cluj, căsătoriți de o săptămână, au murit în groaznicul accident de ieri. Erau în luna de miere, iar tânăra era însărcinată

Updated on iunie 26, 2023 Tragedie la IPJ Cluj după ce doi polițiști au murit ieri în groaznicul accident de la Șaula. Cei doi polițiști, originari din Vaslui, erau căsătoriți de doar o săptămână.  În momentul accidentului erau în luna de miere și se duceau spre Oradea.

Săptămâna trecută au avut cununia civilă la Vaslui. Accidentul a avut loc duminică dimineață. Se pare că polițistul care conducea un Renault înmatriculat în județul Vaslui, într-o curbă la stângă a intrat pe contrasens și a izbit frontal o cisternă condusă de un șofer ucrainian. În urma impactului năprasnic, cei doi au murit instantaneu.

Doi polițiști de la IPJ Cluj, căsătoriți de o săptămână, au murit în groaznicul accident de ieri. Erau în luna de miere, iar tânăra era însărcinată 1

Mașina s-a transformat într-un morman de fier vechi. Pompierii de la ISU Huedin au intervenit doar pentru a scoate trupurile neînsuflețite de sub fiarele contorsionate.

Tânărul vasluian decedat în județul Cluj era din Brodoc și este fiul cunoscutului instructor auto Dan Cocoș. Lucas tocmai a avut cununia civilă și în august aveau programată nunta. Soția sa, Ana Maria, era din Cluj și activa ca polițist la IPJ-ul din județ. Surse din familie spun că aceasta era însărcinată, în luna a treia. Tragedia de la Cluj a picat ca un trăsnet pe familia din Brodoc, scrie vremeanoua.ro.

“Se auzeau strigăte de durere de la ei din curte. Vă dați seama, săptămâna trecută eram cu toții la Primăria Vaslui și le uram tinerilor căsătoriți viață lungă și casă de piatră, iar acum ne pregătim de înmormântare. Erau fericiți că le veanea și copilul. Se gândeau la nuntă, erau în toiul pregătirilor.

Numai iată că, ceasul rău a venit și a transformat toată bucuria și reușita acestei tinere familii, într-o tragedie. Dumnezeu să-i aibă în pază și să le rânduiască în ceruri un loc al lor, fiindcă nu au făcut rău la nimeni” a spus un vecin din Brodoc, al familiei îndoliate.

Tinerii circulau pe drumul Cluj – Oradea, iar într-o curbă au intrat pe cotrasens și s-au izbit cu mașina de o cisternă.

„La data de 25 iunie, în jurul orei 08.20, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe DN1-E60, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului. Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani.

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani și a pasagerei, în vârstă de 24 de ani, aflată în autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autotrenului a indicat rezultat negativ”, potrivit IPJ Cluj.

error: Content is protected !!