(Video) Cluj: Accident mortal duminică dimineață! Doi tineri au murit după ce o mașină s-a lovit de o cisternă

Updated on iunie 25, 2023 Un accident mortal a avut loc în această dimineață pe DN1 E60, în localitatea Șaula. Două persoane au murit după un impact între un autoturism și o cisternă. Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la fața locului. În accident au fost implicate o autocisternă și un autoturism puternic avariat.

(Video) Cluj: Accident mortal duminică dimineață! Doi tineri au murit după ce o mașină s-a lovit de o cisternă 1

“În autoturism se aflau încarcerați un bărbat și o femeie de aproximativ 30 de ani care, din păcate, prezintă leziuni incompatibile cu viața.

Referitor la autocisternă, nu sunt raportate scurgeri de carburanți, întrucât aceasta era goală. Acționăm la fața locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

(Video) Cluj: Accident mortal duminică dimineață! Doi tineri au murit după ce o mașină s-a lovit de o cisternă 2

“Din primele informații, polițiștii au constat că este vorba despre o coliziune între un autoturism și un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), la km 522. Din nefericire, în urma impactului, două persoane aflate în autoturism au decedat. Cercetările sunt în desfășurare”, precizează polițiștii.

error: Content is protected !!