CFR Cluj își aduce atacant care în ultimul sezon a dat 32 de goluri și 26 de pase decisive în 30 de meciuri

Updated on iunie 19, 2023 Rayan Philippe, un atacant francez în vârstă de 22 de ani, care în sezonul 2022 – 2023 a dat 32 de goluri și 26 de pase decisive în 30 de meciuri ar fi în negocieri cu CFR Cluj.

Potrivit paginii de Twitter Romanian Football, preluată de Prosport, CFR Cluj se află în negocieri cu Rayan Philippe, un atacant „mitralieră” în vârstă de 22 de ani, care în sezonul 2022 – 2023 a dat 32 de goluri şi 26 de pase decisive în 30 de meciuri. E drept, Philippe nu evoluează într-un campionat de speriat, însă chiar și așa, statisticile sale sunt de-a dreptul impresionante. Atacantul francez este legitimat la Hesperange, alături de care a cucerit titlul în Luxemburg.

CFR Cluj își aduce atacant care în ultimul sezon a dat 32 de goluri și 26 de pase decisive în 30 de meciuri 1

Giganții din România, CFR Cluj, sunt interesați să-l semneze pe Rayan Philippe, mijlocașul lui Hesperange. Ar putea fi printre primele transferuri ale CFR-ului. Jucătorul este momentan în vacanță, iar negocierile ar putea începe când se întoarce.

CFR Cluj tocmai a avut primul antrenament sub comanda noului tehnician (n.r. Andrea Mandorlini)”, se arată pe contul de Twitter intitulat Romanian Football.

Poziția de bază a lui Rayan Philippe este de extremă stânga, însă poate evolua și în flancul drept, dar și pe postul de atacant central. El a fost lansat în fotbalul mare de la juniorii lui Dijon, iar în trecut a bifat inclusiv două apariții în naționala U20 a Franței.

După ce și-a făcut debutul la echipa mare a lui Dijon, Philippe a trecut și pe la AS Nancy, o altă echipă importantă din Hexagon. În august 2021, contractul său cu Dijon a expirat, iar Hesperange l-a transferat din postura de jucător liber.

În stagiunea recent încheiată, Philippe a marcat 32 de goluri și a oferit 26 de pase decisive în 30 de meciuri de campionat. De asemenea, în două meciuri jucate în Cupa Luxemburgului s-a remarcat cu un gol și două pase decisive.

Rayan Philippe are o înălțime de 1.82 metri și o cotă de piață de 400.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

CFR Cluj a bifat deja două achiziții în această vară, Cătălin Căbuz și Philip Otele, de la Chindia, respectiv UTA Arad

error: Content is protected !!