Remaniere în lot. Universitatea Cluj renunță la 7 jucători

Updated on iunie 8, 2023 Universitatea Cluj a anunțat că renunță la 7 jucători care au făcut parte din lotul echipei în sezonul trecut.

Clubul nostru se desparte de Romario Pires, Florin Ilie, Denis Ispas, Adrian Bălan, Lorand Fulop, Ivan Goranov și Aurelian Păun, jucători care au ajuns la final de contract.

Remaniere în lot. Universitatea Cluj renunță la 7 jucători 1

Romario Pires (34 de ani) a semnat cu FC Universitatea Cluj în pauza de iarnă a sezonului în care echipa noastră a promovat în prima ligă. Mijlocașul brazilian a strâns 39 de meciuri în tricoul echipei noastre, marcând două goluri.

Florin Ilie (30 de ani) a ajuns la ”U” la mijlocul sezonului 2021/2022. A bifat 42 de partide, marcând trei goluri în această perioadă.

Denis Ispas (29 de ani) a fost transferat de clubul nostru la începutul sezonului 2021/2022. Fundașul central a jucat în 55 de partide pentru ”U”, reușind să înscrie două goluri.

Ajuns la ”U” la începutul sezonului recent încheiat, Adrian Bălan (33 de ani) a evoluat în 31 de meciuri în toate competițiile. A marcat de două ori în Cupa României și de patru ori în Superliga.

Lorand Fulop (25 de ani) a venit pe Cluj Arena în luna septembrie a anului trecut. Atacantul a înscris trei goluri în 29 de meciuri.

Bulgarul Ivan Goranov (30 de ani) a evoluat în ultima jumătate de sezon în alb și negru. Fundașul care joacă în banda stângă a fost utilizat în 10 partide, dintre care opt în Superliga și două în Cupa României.

Aurelian Păun (22 de ani) a semnat cu FC Universitatea Cluj pe 28 ianuarie 2022. Goalkeeper-ul a jucat două meciuri oficiale pentru ”U” în liga secundă, în acest sezon evoluând în mai multe partide de pregătire”, au transmis cei de la U Cluj.

error: Content is protected !!