Oficial! CFR Cluj s-a despărțit de Dan Petrescu. „Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru”

Updated on iunie 8, 2023 CFR Cluj a anunțat joi despărțirea de antrenorul Dan Petrescu. Tehnicianul de 55 de ani mai avea un an de contract cu fosta campioană a României.

“Mulțumim, Dan Petrescu! Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înțelegere privind încetarea amiabilă a contractului.

Oficial! CFR Cluj s-a despărțit de Dan Petrescu. „Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru” 1

Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea și profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuția decisivă pe care ai avut-o în câștigarea ultimelor 5 titluri și a tuturor performanțelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani.

Îți dorim multă baftă mai departe!”, au transmis oficialii de la CFR Cluj într-un comunicat.

Potrivit informațiilor Digi Sport, Dan Petrescu și Ioan Varga au ajuns la o înțelegere în ciuda faptului că în contractul tehnicianului cu CFR Cluj era stipulată o clauză conform căreia dacă o parte dorește să rupă unilateral acordul trebuie să plătească 400.000 de euro. Acum, antrenorul nu va achita niciun ban.

Cifrele lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Dan Petrescu a pregătit-o pe CFR Cluj în trei mandate: iunie 2017 – iunie 2018 (37 meciuri), martie 2019 – noiembrie 2020 (84 de meciuri), august 2021 – iulie 2023 (102 meciuri).

5 titluri de campion al României, o Supercupă a României, o Cupă a Rusiei și titlul în liga secundă din Rusia sunt trofeele din palmaresul lui Dan Petrescu.

“Dacă Dan Petrescu a semnat rezilierea contractului cu cu CFR Cluj, asta înseamnă că și secunzii săi vor pleca de la CFR Cluj. De altfel, în contractele lor scrie că dacă pleacă antrenorul, pleacă și ei, iar asta înseamnă că Aldea, Curelea și Bordeanu”, precizat Emilian Hulubei, președintele AFAN, la emisiunea Liga Digi Sport.

Cristiano Bergodi, favorit să-i ia locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

În locul lui Dan Petrescu, favorit la CFR Cluj este Cristiano Bergodi (58 de ani), tehnician care a câștigat Cupa României cu Sepsi. Italianul s-a despărțit de gruparea covăsneană și s-ar afla la Cluj-Napoca pentru a încheia negocierile cu cei din conducerea clubului din Gruia.

Antrenorul din Peninsulă a mai pregătit-o pe CFR Cluj în perioada octombrie 2006 – mai 2007. Atunci, în cele 24 de meciuri la cârma clujenilor, a adunat 15 victorii, 4 remize și 5 eșecuri.

error: Content is protected !!