(Video) Cluj: Două fetițe de 14 și 6 ani au fost lovite de o mașină în piața Avram Iancu

Updated on iunie 7, 2023 Un accident rutier a avut loc, în cursul zilei de astăzi, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Două fetițe de 14, respectiv 6 ani, au fost lovite de o mașină în timp ce treceau strada ilegal. Cele două fete au ajuns la spital.

„La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 12.05, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca. Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturimsul înspre Piața Timotei Cipariu, în dreptul intersecției cu strada Iuliu Maniu, ar fi surprins și accidentat 2 minore, cu vârste de 6, respectiv 14 ani, aflate în traversarea neregulamentară a părții carosabile.

(Video) Cluj: Două fetițe de 14 și 6 ani au fost lovite de o mașină în piața Avram Iancu 1

În urma evenimentului, minorele au fost preluate de un echipaj medical și transportate la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a acordat prim-ajutor calificat și a transportat la spital cele două minore.

“Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a acordat prim-ajutor calificat și a transportat la spital două minore, de 6 și 14 ani, implicate într-un eveniment rutier. Acestea erau conștiente și cooperante, prezentând, la o primă evaluare, traumatisme ușoare”, conform ISU Cluj.

error: Content is protected !!