Ioan Varga recunoaște că Dan Petrescu are ofertă concretă din străinătate: „Nu o să-i punem piedici”

Updated on iunie 7, 2023 Între patronul Ioan Varga (51 de ani) și Dan Petrescu (55 de ani) au fost mai multe discuții legate de despărțire, iar înțelegerea este clară: Petrescu nu va plăti niciun euro din clauză, dar va transfera jucători de la clujeni la viitoarea sa echipă.

“Vă spun încă o dată. Dan Petrescu mai este sub contract cu noi pentru încă un an și are o clauză de 400.000 de euro. Nu vă ascund că dacă are o ofertă concretă din altă parte, nu o să-i punem piedici. Dar noi am discutat ceva. Adică să transfere doi jucători de la CFR Cluj acolo unde merge.

Ioan Varga recunoaște că Dan Petrescu are ofertă concretă din străinătate: „Nu o să-i punem piedici” 1

Și nu e ca și cum ar lua jucători slabi. Va transfera ceea ce crede că-i întărește lui echipa. De ce să-i vindem în altă parte, pentru că există interes, dacă îi poate antrena tot Petrescu și vor da randament imediat? Da, este o condiție”, i-a declarat Ioan Varga reporterului Digi Sport Bogdan Pop.

Întrebat dacă Burcă, Boateng, Scuffet, Muhar și Cvek se află printre cei care l-ar putea însoți pe Petrescu, Varga s-a limitat să ofere un singur nume: “Nu insistați, că nu pot eu să ghicesc ce se va întâmpla. Dar da, Muhar este unul dintre ei”, a completat Varga.

Presa din Coreea de Sud îl dădea ca și instalat pe banca celor de la Jeonbuk, însă agentul lui Dan Petrescu i-a prezentat în ultimele zile o ofertă extrem de interesantă din Japonia.

Acum, rămâne de văzut ce echipă va alege Dan Petrescu, antrenorul care a cucerit nu mai puțin de 4 titluri cu CFR Cluj. Oricum este evident că noua echipă va trebui să-i accepte românului cerințele legate de transferuri.

error: Content is protected !!