Ladislau Boloni la CFR Cluj? „Eu aș sta de vorbă cu cei de acolo, sunt un om politicos”

Updated on iunie 6, 2023 Ladislau Boloni, proaspăt promovat cu Metz în Ligue 1, este dorit în Gruia. Conform unor surse din anturajul celor de la CFR Cluj, citate de Gazeta Sporturilor, discuția finală dintre Dan Petrescu și Nelu Varga. Boloni spune însă că nu a fost contactat de nimeni de la CFR Cluj.

Tehnicianul care a promovat-o pe Metz în Ligue 1 a negat că a fost contactat de cei din conducerea lui CFR Cluj, dar precizează că el nu ar spune „nu” unor eventuale negocieri cu formația patronată de Ioan Varga.

Ladislau Boloni la CFR Cluj? „Eu aș sta de vorbă cu cei de acolo, sunt un om politicos” 1

„Eu nu pot să confirm ce gânduri au domnii de la CFR Cluj. Eu nu am fost contactat de absolut nimeni. Dacă aș fi contactat de cineva, aș sta de vorbă cu cei de acolo, pentru că sunt un om politicos. Eu sunt un antrenor profesionist și respect pe toată lumea”, a declarat Ladislau Boloni, citat de gsp.ro.

Contractul lui Ladislau Boloni cu Metz expiră în această vară. Președintele grupării franceze a transmis că antrenorul va continua în eventualitatea promovării, dar nimic nu a fost parafat.

Boloni a mai fost dorit de Ioan Varga și în trecut. În octombrie 2021, cei doi aproape bătuseră palma, într-un moment în care Dan Petrescu era pe picior de plecare.

Boloni nu a antrenat nicio formație din Liga 1 în carieră. Cel mai aproape a fost în 2013. Paszkany, finanțatorul lui CFR Cluj din acel moment, reușise să îl convingă. În ultima clipă, antrenorul a ales salariul uriaș oferit de Al Khor, în Qatar.

Ladislau și-a început cariera managerială în 1994, la Nancy. A mai antrenat naționala României, Sporting Lisabona, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al Khor, Antwerp, Al-Ittihad, Gent, Panathinaikos și Metz.

error: Content is protected !!