Alexandru Chipciu rămâne la Universitatea Cluj. A semnat prelungirea

Updated on iunie 2, 2023 Alexandru Chipciu a semnat prelungirea cu Universitatea Cluj, echipă alături de care a ajuns în acest sezon până în finala Cupei României, pierdută însă la loviturile de departajare în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Totodată, conducerea Șepcilor Roșii a confirmat faptul că Dan Nistor și Mamadou Thiam vor continua la U Cluj și în sezonul următor.

“Clubul nostru a ajuns, astăzi, la o înțelegere privind prelungirea contractului cu Alex Chipciu. Fotbalistul a ajuns la FC Universitatea Cluj în vara anului trecut. A condus echipa din teren în acest sezon, purtând banderola de căpitan.

Alexandru Chipciu rămâne la Universitatea Cluj. A semnat prelungirea 1

Experiența sa a jucat un rol important în locul 10 ocupat de ”U” la finalul sezonului din Superliga, dar și în parcursul excelent din Cupa României. În sezonul 2022/2023, Alex Chipciu a strâns 39 de meciuri în tricoul echipei noastre, a marcat două goluri și a oferit două pase decisive.

Prima reușită pentru ”U” a venit împotriva celor de la FC Hermannstadt în sferturile Cupei României, când ”U” era condusă cu 1-0. Acel gol a pus bazele revenirii și calificării în semifinalele Cupei”, au transmis cei de la Universitatea Cluj.

Doru Popadiuc, transferat de Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a anunțat al treilea transfer al verii, după cele ale lui Daniel Popa, adus de la Chindia Târgoviște, și Bogdan Mitrea, venit de la Universitatea Craiova. Ardelenii au bătut palma și cu Doru Popadiuc, fotbalist adus tot liber de contract.

Acesta poate evolua atât ca mijlocaș, cât și ca atacant, și a mai fost și jucătorul celor de la FCSB în trecut. În actuala stagiune a marcat 8 goluri în 35 de partide, la care se adaugă și 4 pase decisive, informează digisport.ro.

Primul contact cu eșalonul de elită l-a avut alături de Ceahlăul Piatra Neamț în 2013/2014, după care a evoluat în prima ligă pentru FCSB, FC Voluntari, Politehnica Iași și Chindia Târgoviște. Mijlocașul beneficiază de o experiență importantă în Superliga, prin cele peste 220 de prezențe în campionatul intern.

În plus, Popadiuc s-a regăsit în loturile naționale la U19 și U21. Pentru România U19 a strâns șase prezențe, în timp ce pentru naționala U21 a evoluat de două ori.

error: Content is protected !!