(Video) Gabi Mureşan, fundaşul lui CFR Cluj, astăzi e primar. „De când sunt primat am devenit mai ocupat decât atunci când eram fotbalist”

Updated on mai 31, 2023 După ce a renunțat la fotbal, Gabi Mureşan s-a reîntors acasă,  în comuna Apolod, din judeţul Mureş, acolo unde a întemeiat împreuna cu soţia o mică afacere. Ex-închizătorul a recondiţionat o casă veche pe care a transformat-o în pensiune, în comuna ce numără în jur de 2.900 de suflete. Problemele cu drumurile neasfaltate şi cu tinerii plecaţi la muncă în străinătate l-au făcut să ia decizia inspirată de a candida la alegerile locale.

Am intrat în administraţie pentru comuna mea, unde m-am stabilit. Am vrut să o schimb. De când sunt primat am devenit mai ocupat decât atunci când eram fotbalist”, a mărturisit fostul fotbalist.

(Video) Gabi Mureşan, fundaşul lui CFR Cluj, astăzi e primar. „De când sunt primat am devenit mai ocupat decât atunci când eram fotbalist” 1

Acesta a mărturisit pentru Prima Sport că problemele cu drumurile neasfaltate şi cu tinerii plecaţi la muncă în străinătate l-au făcut să ia decizia de a candida la alegerile locale.  Acesta spune că nu s-a transformat într-un politician care promite marea cu sarea, ci că vrea să fie alături de cei aproape 3000 de oameni ai comunei.

Mult n-am dat pe el. Îi băiatu lu Mureşan, da, ce mă interesa pe mine că dădea cu piciorul în minge. Asta nu era problema mea. Problema mea era când o ajuns primar. Copilul acela tot ce o promis pentru satul ăsta Daia, o realizat. N-am gândit în viaţa vieţii mele că la şcoală va fi WC în instituţie, apă curentă”, a declarat o membră a comunităţii, fostă învăţătoare din satul Daia, conform Ziua de Cluj.

Mureşan mai joacă fotbal doar pe sintetic, cu prietenii, şi cu naţionala primarilor. Însă este hotărât să îşi ajute comunitatea să facă sport şi organizează la Apold odată pe an o tură cu bicicletele.

Mureşan şi-a amintit modeul dramatic în care a pierdut titlul, pe vremea când juca la ASA Târgu Mureş, în detrimentul celor de la FCSB, ca urmare a unui eşec incredibil în ultima etapă cu Oţelul Galaţi, formaţie deja retrogradată.

Îl respect pe Gigi Becali că ia jucătorii români care sunt buni, le oferă un salariu atractiv. Face faţă an de an, dar lipseşte un antrenor de valoare.

(n.r. titlul pierdut în 2015) Nu prea vreau să îmi aduce aminte de ce s-a întâmplat atunci. Ceva a fost necurat la mijloc, dar până la urmă totul are un preţ ca să zic aşa. Probabil că Dumnezeu nu doarme (n.r. cu privire la faptul că FCSB nu a mai câştigat de atunci)”, a comentat Mureşan.

error: Content is protected !!