Cristi Balaj: „Dan Petrescu diferit față de cel pe care l-am găsit la CFR. Este extenuat”

Updated on mai 31, 2023 Dan Petrescu și-a ales un stil de joc bazat pe frica de a nu lua gol iar acum apropiații spun că este extenuat. Normal, să stai cu frică 90 de minute nu este ușor. Iar dacă echipa ia gol nu există reacție pentru că toată strategia este pe apărare, să nu ia gol. Lipsește descătușarea jucătorilor la victorii cu goluri multe, așa cum s-a întâmplat în acest sezon la Farul.

Cristi Balaj a anunțat că Dan Petrescu urmează să-și prezinte scuzele pentru criza de nervi de la finalul jocului cu Farul în cadrul conferinței de presă de miercuri. ”S-au acumulat foarte multe în acest campionat, avem 20 de meciuri mai mult jucate decât Farul sau U Craiova, peste 62 de partide. Cu oboseală, supărare, neputință uneori, frustrare, dezamăgire, uneori exista chiar o manie a persecuției, pentru că greșelile de arbitraj noi le-am perceput diferit.

Cristi Balaj: „Dan Petrescu diferit față de cel pe care l-am găsit la CFR. Este extenuat” 1

Dan Petrescu dorește să-și prezinte scuzele și va aborda acest subiect. El este diferit față de cum îl vedeți la televizor. Acum, e un Dan Petrescu diferit față de cel pe care l-am găsit la CFR. Este extenuat. Acceptă mai greu să piardă, de-asta a avut atâtea performanțe ca jucător și ca antrenor. El rămâne același antrenor pe care îl recunoașteți”, a declarat Cristi Balaj, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Dan Petrescu și Gică Hagi au vorbit după CFR – Farul

Ulterior, Dan Petrescu a realizat că a greșit și le-a trimis mesaje lui Gică Hagi și lui Zoltan Iașko, după cum a dezvăluit Cristi Balaj.

Am vorbit cu Dan, mi-a spus că le-a trimis mesaje lui Zoli Iașko, lui Gică Hagi, a și vorbit cu ei la telefon. Relația pe care Dan o are cu Gică Popescu și cu Gică Hagi nouă ne e greu să o percepem, e la un nivel superior.

În fotbal, există profesionalism și felicit Farul Constanța nu doar pentru că a câștigat campionatul, ci pentru că a tratat competiția cu seriozitate”, a mai declarat Cristi Balaj, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Dan Petrescu a devenit paranoic: Ilie Dumitrescu, relatare bulversantă la Digi Sport

Duminică seară, a fost episodul cu Hagi și Gică Popescu după meciul CFR Cluj – Farul (1-2). Acesta a fost precedat însă de „ruptura“ relației sale cu Ilie Dumitrescu! Analistul Digi Sport a povestit, luni seară, cum a încheiat orice legătură cu antrenorul CFR-ului, în urma unui simplu telefon.

L-am sunat să văd ce face după un meci și a fost ceva de genul: Ce, vrei informații să spui la Digi acolo?. Zic: Da, eu, de 12 ani, zi de zi, numai cu informații mă ocup, eu sunt șeful redacției la știri și mă ocup cu toate breaking news-urile. Mă rog, și atunci am spus: Bine, dacă tu crezi că te-am sunat… Eu te-am sunat să văd ce faci, cum ești.

Nu l-am sunat să-mi dea vreo informație. Eu, când îl sun pe Hagi sau pe Mutu, nu-i sun să-mi spună ceva. Nu sunt ăla care trebuie să aducă informațiile aici, la Digi. Eu sunt analist. Nu știu la ce s-a gândit el (n.r. – Dan Petrescu). L-am sunat după meciul cu Randers (n.r. – pierdut în noiembrie 2021 de CFR, în grupele Conference League), trecea printr-un moment mai puțin bun.

Eu văzusem meciul, îl analizasem și voiam să discutăm, să-i spun ce am văzut, dar pe probleme tehnice. Era supărat. Și mi-a zis: Tu știi că nu vorbesc cu nimeni după meci?. Zic: N-am știut asta. Atunci, i-am mai spus: Bine, mă, dacă tu crezi că eu te sun să iau informații, eu uit telefonul tău, uită-l și tu pe al meu și la revedere, gata. Asta a fost tot, nimic grav“, a povestit Ilie Dumitrescu, conform Adevarul.

error: Content is protected !!