„Dan Petrescu, cred că a fost ultimul meci pe banca CFR-ului!”, spune Zotta. Reacția conducerii lui CFR Cluj după incidentele violente cu Dan Petrescu

Updated on mai 29, 2023 Dan Petrescu a șocat aseară prin ieșirile nervoase la adresa conduceri echipei Farul dar și la propriul jucător, Andrei burcă. Fostul arbitru Constantin Zotta a apreciat că „Bursucul” a arătat prin acest „show” faptul că practic nu se mai poate controla în astfel de momente tensionate, cel mai probabil, din cauza stresului acumulat de-a lungul acestui sezon.

Prin prisma aceasta, fostul conducător de la Rapid a spus că se așteaptă ca Petrescu să nu mai continue la CFR din sezonul viitor, iar acest meci cu Farul Constanța ar putea fi ultimul al său pe banca echipei ardelene, în cazul în care a primit cartonașul roșu după acel episod, urmând, în mod evident, să fie suspendat la barajul cu FC U Craiova.

„Dan Petrescu, cred că a fost ultimul meci pe banca CFR-ului!”, spune Zotta. Reacția conducerii lui CFR Cluj după incidentele violente cu Dan Petrescu 1

Dacă Petrescu a luat roşu în meciul ăsta, cred că a fost ultimul meci pe banca CFR-ului. Nu cred că mai poate continua şi cred că nici el nu-şi mai doreşte. Vedem aici. A ajuns într-o stare în care nu se mai controlează”, a spus Constantin Zotta, potrivit orangesport.ro.

Reacția conducerii lui CFR Cluj

La finalul partidei din Gruia, Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a vorbit despre prestația elevilor lui Dan Petrescu, dar și despre ce urmează pentru formația din Cluj.

Am avut foarte multe ocazii în acest meci, am lovit bara, am avut o prezență constantă în suprafața de joca adversă. Dar am primit un gol care a venit de nicăieri.
Clubul CFR Cluj o felicită pe Farul pentru că a câștigat campionatul. Merită! Noi apreciem că Farul a jucat azi cu cea mai bună echipă. E un lucru normal.

Ni se pare normal ca Farul să-și apere corect șansele, așa cum mi s-a părut normal când FC Voluntari a încurcat-o pe FCSB în sezonul trecut, iar Sepsi a câștigat acum în fața Craiovei.

Totuși, poate ar fi fost recomandat ca Zoli Iașko, văzându-l pe Dan Petrescu, să nu fie lângă el pe teren. Dan Petrescu a trăit meciul diferit de față cum l-a trăit Iașko. Probabil ar fi fost bine să evite să fie lângă el. Sunt convins că s-au aruncat cuvinte grele, pe care ambii le regretă.

Povesteau jucătorii că nu Andrei Burcă e cel care a adresat cuvintele pe care le-a auzit arbitrul. Centralul s-a întors și l-a văzut pe Burcă prin preajmă, dar nu el a adresat acele cuvinte” a declarat Cristi Balaj, potrivit Gazeta Sporturilor.

Viorel Moldovan: “Sunt șocat de imaginile cu Petrescu! Ce ar fi vrut? Să se dea la o parte Farul?”

Viorel Moldovan spune că nu înțelege de ce Dan Petrescu s-ar fi așteptat ca Farul să îi facă vreun favor lui CFR Cluj și vorbește și despre modul în care antrenorul ardelenilor îi influențează negativ pe jucătorii săi.

Eu sunt șocat, sunt total dezamăgit. Nici nu știu ce să spun când văd imaginile astea cu Dan Petrescu. Să nu știi să pierzi, să n-ai o ținută decentă… nu vreau să folosesc anumite cuvinte. Ce ar fi vrut Dan Petrescu? Să se dea la o parte Farul?

Oricum, bravo Farul, bravo Sepsi, care s-au respectat. Merită aplaudate, bravo lor. Așa trebuie să se joace, pe teren, nu să se facă favoruri. Nu știu ce ar fi vrut Dan Petrescu.

Când vezi manifestările astea exagerate… orice reproș la adresa arbitrului se transmite și jucătorilor. Ați văzut, Yeboah calcă pe cineva acolo și era supărat pentru că i-a dat galben. Băi, nu-l simți, n-ai simțul ridicolului? Nu simți că l-ai călcat pe Grameni?“, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport, conform sport.ro.

error: Content is protected !!