Revolta unei profesoare din Cluj: „Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală!”

Updated on mai 28, 2023 Mihaela Ciupei, o profesoară din Cluj, revoltată de refuzul Guvernului de a crește salariile, a transmis pe Facebook un mesaj emoționant. Profesoara a ajuns să amenajeze sala de clasă din banii proprii, din cauza lipsei fondurilor.

„Am stat în umbră până acum, dar nu mai pot!!! Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Și, da, dl Ciucă, am avut 10 la licență, disertație și definitivat! Nu sunt bani de reparații! Am înțeles, acum, că nu sunt bani nici de salarii!

Revolta unei profesoare din Cluj: „Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală!” 1

Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală! M-aș fi gândit cu bucurie că, dacă mai urcau salariile, voi mai putea face rost de câte ceva pentru școală! Nu, nu m-am gândit la familia mea, pentru că Bunul Dumnezeu ne-a ajutat până acum și nu suntem muritori de foame, cu toate că suntem profesori!!!”, a scris profesoara, potrivit adevarul.ro.

Ea și-a îndreptat apoi criticile către premierul Nicolae Ciucă, care declarase că nu sunt acum bani pentru majorarea salariilor profesorilor.

Revolta unei profesoare din Cluj: „Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală!” 2 Revolta unei profesoare din Cluj: „Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală!” 3

„Nu sunt bani, dl Ciucă, de unde să fie??? Unde ați mai văzut atâta ură împotriva profesorilor??? Ceea ce cer colegii mei de breasla, e mai mult decât pertinent!!! Rușine să vă fie! Nu sunt bani, dl Ciucă, și nici nu vor fi vreodată pentru educația copiilor noștri! Apropo, aveți copii? Dar dna Deca are copii? Dar dl președinte are copii? Rămâneți în bula voastră din Parlament, cu tot cu neamurile și pilele domniilor voastre!,a mai spus femeia.

Revolta unei profesoare din Cluj: „Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală!” 4 Revolta unei profesoare din Cluj: „Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală!” 5

Greva continuă

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret” Marius Nistor a afirmat că greva profesorilor continuă şi că angajaţii din sistemul de învăţământ menţin solicitările privind majorări salariale cu 25%. El a adăugat că reprezentanţii protestatarilor nu au fost chemaţi la noi negocieri cu Guvernul.

Marius Nistor a declarat, sâmbătă după-amiază, pentru News.ro, că greva angajaţilor din învăţământ continuă.

„Da, continuă până când vor hotărî colegii noştri”, a spus Nistor, răspunzând unei întrebări.

Acesta a subliniat că protestatarii îşi menţin solicitările privind majorarea salariilor tuturor categoriilor de angajaţi din sistemul de educaţie cu 25 de procente.
De asemenea, chestionat dacă reprezentanţii protestatarilor au fost chemaţi la negocieri, liderul Federaţiei „Spiru Haret” a răspuns negativ.

error: Content is protected !!