Cristi Manea s-a căsătorit religios cu Irina Deaconescu. Cei doi au două fetițe

Updated on mai 28, 2023 Cristi Manea (25 de ani), fundașul lui CFR Cluj, s-a căsătorit religios cu Irina Deaconescu (25 de ani), care e și mama celor două fetițe ale lui. Evenimentul a fost unul restrâns, doar câțiva apropiați și nașii au asistat la slujba de la biserică.

După ce în toamna anului trecut, Cristi Manea s-a căsătorit civil în secret cu Irina Deaconescu, celebra vloggeriță, a venit momentul ca cei doi să pășească în biserică, informează gsp.ro.

Cristi Manea s-a căsătorit religios cu Irina Deaconescu. Cei doi au două fetițe 1

În biserică, Cristi Manea și-a ținut soția de mână pe tot parsursul slujbei, au zâmbit unul către altul, iar la final s-au și sărutat. Mireasa a fost cea care a atras toate privirile la slujbă, Irina Deaconescu nu a îmbrăcat o rochie spectaculoasă, dimpotrivă, ea a ales o rochie-furou albă, cu spatele gol. Părul l-a avut prins în coc, iar buchetul de mireasă a fost unul special, cu bujori.

În ceea ce privește ținuta fotbalistului, Cristi Manea a îmbrăcat un costum negru, cu cămașă albă, fără cravată sau papion. Alături de nașii lor și de câțiva apropiați, Cristi și Irina Deaconescu s-au bucurat de slujbă, acum au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu. Abia weekendul următor, pe 3 iunie, ei vor face și petrecerea de nuntă, în Constanța.

Cristi Manea a cunoscut-o pe Irina Deaconescu la Neversea, un festival de muzică din Constanța, iar de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de ea.

Fundașul de la CFR Cluj a fost cel care a făcut primul pas și întrebat-o dacă vrea să facă o poză cu el. Irina nu știa cine este și că e fotbalist. Ulterior, el a cerut-o în căsătorie când aceasta era însărcinată cu prima fetiță.

error: Content is protected !!