(Video) Clujeanul Dan Ursa este câștigătorul Survivor România 2023. A primit un premiu de 100.000 de euro

Updated on mai 25, 2023 Dan Ursa este marele câștigător Survivor România 2023 și pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Concurentul l-a învins pe Andrei Krișan la votul publicului. Marea finală a fost împărțită în 2 faze, iar traseul nu a fost deloc unul ușor. Cu aceeași dăruire ca întotdeauna, Dan Ursa a câștigat în fața lui Andrei Krișan cu ajutorul numărului mai mare de voturi pe care le-a obținut din partea publicului.

În prima parte a finalei de miercuri de la Pro TV, Dan Ursa a ajuns la epuizare pe traseu. Etapa în care Krișan a ajuns direct la voturile publicului, aflându-se printre cei 2 ultimi finaliști ai competiției a fost cea care i-a dat mari bătăi de cap lui Dan Ursa, scrie click.ro.

(Video) Clujeanul Dan Ursa este câștigătorul Survivor România 2023. A primit un premiu de 100.000 de euro 1

Rămas fără vieți, Ursa a pierdut în fața lui Krișan și aproape că s-a prăbușit pe banca susținătorilor. Krișan nu a rămas indiferent și a mers numaidecât să-i fie alături lui Dan Ursa. L-a îmbrățișat și l-a încurajat, în aplauzele tuturor. Consiliul tribal a avut cea mai mare intensitate de până acum, căci liniile de vot au fost deschise preț de câteva zeci de minute pentru Dan Ursa și Carmen Grebenișan. Dintre cei doi, numai unul avea să i se alăture lui Andrei Krișan, pentru lupta finală.

„Emoție, domnul Dan… Exact ceea ce am vrut să transmit, emoție, asta mă caracterizează acum. Mă gândesc la emoțiile celor de acasă, la emoțiile familiei mele… Am emoții pentru ei, nu pentru mine. Știu că mă susțin și sunt foarte emoționat”, a spus Dan Ursa, în consiliul tribal.

Cine este Dan Ursa

Darius Dan Ursa este din Cluj, are părul brunet și ochii verzi. Înainte de a intra în competiție, el a explicat și de ce a acceptat provocarea de la PRO TV.

Zvonurile sunt adevărate, dragii mei! În curând îmi voi testa limitele fizice și mentale, într-o provocare extraordinară, în echipa celor 12 Războinici din Survivor România 2023. Vă invit să mă urmăriți și să mă susțineți cât mai mult în noua mea aventură!’, a anunțat Darius Dan Ursa pe contul lui de Instagram, înainte de participarea la Survivor România 2023.

Concurentul de la Survivor România este căsătorit cu Corina, femeia care l-a încurajat cu fiecare ocazie, după spusele lui. „Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză’, spunea Darius Dan Ursa, citat de evz.ro.

Despre Dan Ursa se mai știe că lucrează ca director zonal de vânzări. Din pozele postate pe contul lui de Instagram, se observă că este pasionat de călătorii, de tir cu arcul, de sporturi de iarnă, de echitație, de scuba diving, dar și de zborul cu avioane de mici dimensiuni. Acesta a călătorit în Zanzibar, în Tanzania unde a stat cu tribul Massai, în Egipt, în Thailanda, în Turcia și în Bangkok.

error: Content is protected !!