Rămâne Ioan Ovidiu Sabău la „U” Cluj? „E prea devreme să vorbesc de ce se va întâmpla de mâine, sunt și eu foarte afectat de ce s-a întâmplat”

Updated on mai 25, 2023 Ioan Ovidiu Sabău a fost dezamăgit de faptul că elevii săi nu au izbutit să se impună într-o partidă în care au reușit să-și creeze numeroase ocazii pe parcursul celor 120 de minute.

Sabău a precizat că nu știe cu exactitate dacă va rămâne pe banca lui U Cluj și din sezonul următor și a solicitat o scurtă perioadă de timp pentru a se odihni și a-și pune ordine în gânduri.

Rămâne Ioan Ovidiu Sabău la „U” Cluj? „E prea devreme să vorbesc de ce se va întâmpla de mâine, sunt și eu foarte afectat de ce s-a întâmplat” 1
Ovidiu Ioan Sabau reactioneaza in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Universitatea Cluj, finala Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sibiu, miercuri 24 mai 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Am reușit în zona centrală unde știam că ei au controlul, pasează foarte bine, au dinamică foarte bună în acel 4-2-3-1, am reușit să-i blocăm foarte bine, să dominăm jocul în prima repriză. Îmi pare rău pentru acești oameni minunați care au venit să ne susțină, îmi dau seama cât și-au dorit să câștigăm un trofeu.

Am simțit că este momentul nostru, mai ales cum am arătat în joc, am simțit că putem câștiga. I-am văzut foarte motivați, și-au dorit foarte mult, am avut acea motivație de care ai nevoie la un joc important, am fost echilibrați. Am știut în unele momente să ținem de minge, să plecăm pe contraatac, eu zic că am arătat bine ca și joc.

Îl felicit pe Cristiano Bergodi pentu că a reușit să câștige această Cupă. Cei care au ratat probabil că sunt foarte afectați, am încercat să-i încurajez, i-am felicitat pentru cum au arătat astăzi. Noi am executat loviturile de la 11 metri, am avut jucători care au dat foarte bine la antrenament, intervine o oarecare oboseală.

A fost Simion, el bătea foarte bine dar s-a simțit foarte obosit, după care Martic, dar el a revenit și a zis că bate. Am nevoie de 2-3 zile să mă liniștesc, a fost o mare încărcătură. Deocamdată e prea devreme să vorbesc de ce se va întâmpla de mâine, sunt și eu foarte afectat de ce s-a întâmplat astăzi și am nevoie de timp”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, citat de Prosport.

error: Content is protected !!