Dan Nistor, ”săgeți” spre colegi, după ratarea Cupei: „Pe unii îi înțeleg că nu mai au contracte și se gândesc în altă parte”

Updated on mai 25, 2023 Universitatea Cluj a pierdut dramatic finala Cupei României în fața celor de la Sepsi, la loteria penalty-urilor. La flash-interviu, Dan Nistor, mijlocașul lui U Cluj, s-a arătat nemulțumit de atitudinea unora dintre colegii săi. A vorbit și despre duelul psihologic cu Niczuly, din momentul în care a executat penalty-ul, dar a transmis și un mesaj către conducerea clubului.

”E dezamăgire, suntem frustrați. Am meritat să câștigăm, am avut ocazii. Tratăm unele faze prea ușor, pe unii îi înțeleg că nu mai au contracte și se gândesc în altă parte. Dar e păcat pentru suporteri. Îmi doream foarte mult acest trofeu, dar din păcate atât s-a putut.

Dan Nistor, ”săgeți” spre colegi, după ratarea Cupei: „Pe unii îi înțeleg că nu mai au contracte și se gândesc în altă parte” 1

Când vin atâția suporteri, trăiești fotbalul altfel. Pentru asta ne-am apucat de fotbal. Ne-am chinuit și în campionat, ne-am salvat de la retrogradare în ultimele etape, suporterii meritau acest trofeu. Pe mine e greu să mă enervezi, am o vârstă. A vrut să-mi dea o momeală (n.r.- Niczuly), dar l-am trimis eu la momeală.

Chiar vorbeam cu băieții, că e un portar mic, dacă dai bine, n-are cum să apere. Asta este, trebuie să învățăm și sperăm să fim mai puternici pe viitor. Foarte mulți jucători își termină contractele, probabil vor veni alții. Trebuie făcute niște eforturi măricele pentru acești suporteri, dacă nu, ne luăm geamantanele și plecăm unde se dorește performanță”, a spus Nistor, citat de digisport.ro.

Pentru Sepsi au înscris Roland Varga, Alexandru Tudorie, Ion Gheorghe, Marius Ştefănescu şi Mark Tamas, în timp ce Jonathan Rodriguez şi Adnan Aganovic au ratat. Pentru U au transformat Alexandru Chipciu, Ovidiu Bic, Dragoş Tescan şi Dan Nistor, cei care au ratat fiind Ely Fernandes, Jose Gomes şi Ivan Martic.

Alex Chipciu nu suferă, deși ‘U’ Cluj a pierdut dramatic finala Cupei României

La flash-interviul de după meci, căpitanul celor de la ‘U’ Cluj a pus accentul pe lucrurile pozitive și și-a felicitat colegii pentru parcursul din competiție și prestația din finală. Chipciu a vorbit și despre momentul bizar petrecut înaintea loviturilor de departajare.

“Am fost foarte aproape, am avut lovitura decisivă, dar ăsta e fotbalul. Personal, nu sunt deloc dezamăgit, pentru că am fost acolo. Dacă doar ne apăram și nu jucam nimic, eram. Așa, cred că le-am fost superiori.

Chiar nu sunt deloc dezamăgit, ăsta e fotbalul, aceste momente te întăresc. Sperăm să mai ajungem încă o dată aici. Cam atât, ce să mai zicem? Îmi pare rău, dar asta e viața, nu e făcută doar din momente bune. În general, e făcută din momente grele și 10% sunt cele frumoase.

S-a decis inițial că se vă bate la peluza celor de la Sepsi, pentru că acolo sunt mai multe camere. M-am supărat și am cerut să dăm cu banul, dar n-am avut noroc. Asta e viața, n-avem ce face. Înseamnă că viața n-a vrut să câștigăm în seara asta”, a spus Chipciu.

error: Content is protected !!