Discurs de zile mari al lui Dan Petrescu: „E posibil să avem patru copii în teren, plus Yeboah. Pentru viitorul clubului e bine, dar la CFR nu se vrea viitor, se vrea prezent.”

Updated on mai 20, 2023 Dan Petrescu, a apărut în fața jurnaliștilor înainte de meciul cu Sepsi, din penultima etapă a Superligii. „Bursucul” nu a mai evitat vreun subiect și a recunoscut că acesta este cel mai negru moment al său din perioadele petrecute la cârma „feroviarilor”.

„Nu e o situație prea bună pentru CFR, e prima oară în ultimii ani când echipa nu mai are șanse matematice la titlu, cu două etape înainte de final. Ne doream altceva, dar s-au întâmplat mult prea multe lucruri în acest an. Am citit că se plângeau cei de la Roma că au jucat 55 de meciuri în acest sezon și au multe accidentări. Noi nu avem lotul Romei și am jucat 60 de meciuri. Cred că ăsta a fost principalul motiv, am alergat după trei iepuri și n-am prins niciunul.

Discurs de zile mari al lui Dan Petrescu: „E posibil să avem patru copii în teren, plus Yeboah. Pentru viitorul clubului e bine, dar la CFR nu se vrea viitor, se vrea prezent.” 1

Am avut ghinioane cu accidentările. E posibil să avem patru copii mâine în teren, sub 21 de ani, plus Yeboah. Pentru viitorul clubului e bine, dar la CFR nu se vrea viitor, se vrea prezent. Asta e realitatea lotului în momentul de față, sunt probleme interne. În opinia mea, cei de la Sepsi sunt favoriți, la felul cum se prezintă lucrurile. Sunt convins că vor băga toți jucătorii înainte de Cupă, au entuziasm, joacă pe prime mari. Noi n-avem nici moral, nici spirit și nici jucători. E cea mai rea perioadă din mandatul meu la CFR”, a declarat Dan Petrescu, citat de prosport.ro.

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, nu știe dacă va continua pe banca tehnică a campioanei en-titre și din sezonul următor.

În cazul în care va pleca, însă, acesta a dat asigurări că ar urma să accepte doar un contract în străinătate.

„Trebuie să vorbiți cu conducerea, nu știu nimic. Știu că mai am un an de contract, nu știu ce se va întâmpla la vară, dacă vom lua jucători. În momentul de față, sunt ca voi, nu știu nimic! N-am primit nicio ofertă, dar dacă aș pleca de la CFR aș pleca numai în străinătate.

Cu mine n-a vorbit nimic patronul până acum, încă nu ne-am întâlnit. Cred că la finalul sezonului ne vom întâlni, poate că a fost foarte ocupat, nu știu. Dânsul poate să facă ce vrea, e patron. Cu mine sau fără mine, cu patronul actual sau cu alt patron, clubul va merge să câștige, are ceva în ADN. Ne-am obișnuit pe primul loc, și fanii vor mai mult și îi înțelegem”, a declarat Dan Petrescu

error: Content is protected !!