Marius Șumudică în locul lui Dan Petrescu, înapoi la CFR Cluj? Antrenorul a confirmat discuțiile

Updated on mai 16, 2023 Marius Șumudică (52 de ani), în prezent la Al-Raed în Arabia Saudită, spune că a discutat cu Ioan Varga și că ar fi dorit înapoi la CFR Cluj.

În cadrul unei intervenții a lui Marius Șumudică la Liga Digisport, moderatorul emisiunii, Dan Filoti, a lăsat să se înțeleagă că antrenorul este dorit de CFR Cluj.

Marius Șumudică în locul lui Dan Petrescu, înapoi la CFR Cluj? Antrenorul a confirmat discuțiile 1
(Foto impact.ro)

Tehnicianul aflat sub contract cu Al-Raed a confirmat, dar a anunțat că nu se pune problema să se întoarcă în fotbalul românesc.

”Ai auzit bine, da, dar nu se pune problema ca eu să revin în fotbalul românesc. Eu am rămas în relații bune cu Neluțu, chiar dacă mi s-au închis porțile, să nu mai merg la antrenament.

Chiar i-am dat niște mesaje zilele trecute, am vorbit cu el, i-am transmis ce cred eu”, a declarat Marius Șumudică.

Marius Șumudică mai are un an de contract cu Al-Raed și, pentru a pleca din Arabia Saudită, ar trebui să plătescă peste 500.000 de euro, clauza de reziliere a angajamentului.

Actualul tehnician al lui Al-Raed a antrenat-o pe CFR Cluj o scurtă perioadă, în vara lui 2021. Despărțirea a fost cu scandal, iar înainte să rezilieze contractul antrenorul nu a mai fost primit la antrenamente.

După ce Marius Șumudică a fost dat afară, echipa a fost preluată de Dan Petrescu.

error: Content is protected !!