Ioan Ovidiu Sabău, după ce a salvat-o pe ‘U’ Cluj de la retrogradare: “Sunt foarte fericit în momentul de față, chiar dacă poate nu se vede”

Updated on mai 14, 2023 ‘U’ Cluj a câștigat meciul de pe teren propriu contra celor de la Chindia, scor 2-0, din cadrul etapei a opta a play-out-ului SuperLigii și s-a salvat de la retrogradare.

La flash-interviul de după meci, tehnicianul a avut un discurs în cadrul căruia și-a manifestat bucuria pentru faptul că a reușit să îndeplinească obiectivul stabilit în momentul în care a pus pixul pe foaia cl

Ioan Ovidiu Sabău, după ce a salvat-o pe 'U' Cluj de la retrogradare: "Sunt foarte fericit în momentul de față, chiar dacă poate nu se vede” 1

Sabău a anunțat și că va rămâne, implicit după salvarea de la retrogradare, în antrenorat.

Sunt foarte fericit în momentul de față, chiar dacă poate nu se vede. Am o satisfacție că mi-am asumat acest obiectiv greu în momentul în care am preluat echipa și e normal că te simți ușurat când l-ai îndeplinit.

Simt că sunt apreciat pentru ce am făcut, vreau să felicit jucătorii, au dat dovadă de caracter pe parcursul play-out-ului. Am avut momente în care ne-am descurcat foarte bine, cu un joc spectaculos.

Jocul, așa cum am anticipat, a fost unul greoi. Au reușit să facă superioritate numerică la mijloc până când am reușit să ne reorganizăm. Am spus că dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul renunț la cariera de antrenor.

Mai avem două jocuri foarte grele, sper să ne refacem. Sunt bucuros și că am făcut fericiți suporterii. Mă bucur când ei sunt împliniți”, a spus Sabău, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!