CFR Cluj nu mai sperie pe nimeni. Gigi Becali: „Va fi mai ușor decât cu Sepsi!”

Updated on mai 9, 2023 Gigi Becali nu se teme de CFR Cluj înaintea meciului direct și spune că Sepsi este o echipă mai dificilă decât campioana României: „Dacă o să fie CFR-ul de aseară, o să câștigăm meciul, dar cred că CFR-ul o să fie mai puternică.

CFR-ul e o echipă foarte bună, dar cred că meciul cu ei va fi mai simplu decât cel cu Sepsi, că Sepsi e o echipă care pasează bine, care are jucători tehnici”.

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, CFR Cluj, Gigi Becali

„Sunt unii oameni, dacă eu sunt învățat cu ceva și dacă acel ceva nu mi se cuvine, dar mi se dă mereu, când nu mi se dă, acel cineva se supără. CFR-ul era obișnuită ca toate fazele să fie în favoarea ta.

Nu se poate retrage! Trebuie să mă laud și eu puțin. Eu dacă mă retrag, primesc 25 de milioane de euro, el dacă se retrage cine îi dă bani pe club?

E Ilie acolo, a venit cu omul care dădea 25 de milioane de euro, adică eu am avut cumpărător imediat cum am dat anunțul, nu am așteptat prea mult”, a spus Becali, citat de Fanatik.

Până la finalul campionatului, FCSB mai are de jucat trei meciuri, dintre care unul este chiar împotriva Farului.

În urma rezultatelor din etapa a șaptea, CFR Cluj a mai rămas doar cu șanse pur teoretice în lupta pentru titlu, iar bătălia se dă în continuare numai între două echipe: Farul și FCSB. Cu trei etape înainte de finalul sezonului, constănțenii conduc ierarhia, cu 46 de puncte, iar gruparea roș-albastră ocupă poziția a doua, la trei lungimi în spate.

Trupa lui Gică Hagi are șansa de a cuceri matematic titlul încă din etapa următoare. Dacă Farul o va învinge pe Universitatea la Craiova, iar FCSB va pierde în fața celor de la CFR Cluj, atunci echipa de la malul mării nu mai poate scăpa din mână trofeul, indiferent de rezultatele din ultimele două runde.

error: Content is protected !!