Investitori străini la CFR Cluj!? Neluțu Varga, negocieri pentru o infuzie majoră de capital

Updated on mai 8, 2023 Ioan Varga a anunțat că se retrage din fotbal după meciul cu Universitatea Craiova. clujenii au acuzat în termeni duri arbitrajul la finalul confruntării care îi ține la 7 puncte de primul loc, ocupat de Farul Constanța, cu 3 etape înainte de finalul play-off-ului.

Modul în care au fost judecate unele faze l-a scos din sărite pe Ioan Varga, patronul CFR-ului, care a anunțat în exclusivitate pentru Digi Sport că renunță la a mai investi bani în fotbalul din România.

Investitori străini la CFR Cluj!? Neluțu Varga, negocieri pentru o infuzie majoră de capital 1

“Cei mai hoți sunt arbitrii, împreună cu cel mai ieftin sistem VAR. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin. De aceea nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia, au făcut premeditat.

Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal. Este ultima mea intervenție”, a transmis Ioan Varga în mesajele către producătorii emisiunii Digi Sport Special.

Ioan Varga a plecat în Qatar pentru a găsi investitor pentru CFR Cluj

Potrivit celor de la Fanatik, Ioan Varga a decis să plece în Qatar pentru a urmări Campionatul Mondial de Judo.

Totuși, principalul motiv al deplasării ar fi întâlnirea cu un fond de investiții, pentru a discuta preluarea grupării din Gruia.

„Informația pe care o am este că Neluțu Varga s- a dus să vadă și Campionatul Mondial de judo din Qatar cu un prieten foarte bun, dar principalul motiv ar fi acela că discută cu un fond de investiții pentru a îi atrage să investească la CFR Cluj, adică să fie o infuzie de câteva zeci de milioane de euro la CFR Cluj”, a dezvăluit Horia Ivanovici

error: Content is protected !!