CFR Cluj vinde în Serie A: „Lazio a trimis oferta, 80% e făcut”

Updated on mai 7, 2023 Fostul fotbalist albanez Elis Bakaj (35 de ani), acum intermediar de transferuri, spune că vânzarea lui Ermal Krasniqi (24, CFR Cluj) la Lazio este „80% făcută”.

Cumpărat de CFR Cluj de la Ballkani în ianuarie cu 200.000 de euro, kosovarul Ermal Krasniqi a avut un impact instant la campioana României, pentru care a înscris 5 goluri în 18 meciuri.

CFR Cluj vinde în Serie A: „Lazio a trimis oferta, 80% e făcut” 1

Extrema stânga a fost cel mai bun jucător al CFR-ului în „dubla” cu Lazio din „16-imile” Conference League și l-a impresionat pe Maurizio Sarri, antrenorul romanilor: „E un jucător interesant”.

Se pare că aprecierea lui Sarri s-a transpus într-o ofertă concretă pentru Krasniqi din partea lui Lazio.

Elis Bakaj, fost fotbalist, care a luat de curând calea impresariatului, spune că Lazio a trimis deja oferta pentru Krasniqi și că mutarea este aproape făcută, informează gsp.ro.

„Eu cred că e aproape, 80% merge la Lazio. Au făcut și oferta, dar mai multe nu știu. Așa mi-au spus niște prieteni din Albania. Băiatul a venit și în 6 luni pleacă.

Cât a dat CFR pe el? 200.000 de euro. Are calitate, am văzut asta din primul meci. Viteză, dribling, personalitate. Nu e ușor să vii la CFR, cu jucători cu experiență, și să faci asta”, a transmis Bakaj la emisiunea „DigiSport Matinal”.

error: Content is protected !!