Omul care i-a descoperit pe Falcao, Griezmann sau Joao Felix a semnat cu Universitatea Cluj

Updated on mai 6, 2023 Universitatea Cluj l-a angajat pe Nene Reis pe postul de manager al departamentului de scouting al clubului. Acesta se va ocupa și de academia clubului ardelean.

Un specialist în domeniul scoutingului de peste 30 de ani, Nene Reis a descoperit de-a lungul timpului nume precum Radamel Falcao, Antoine Griezmann, Joa Felix, Ruben Neves sau Alphonso Davies.

Omul care i-a descoperit pe Falcao, Griezmann sau Joao Felix a semnat cu Universitatea Cluj 1

Până să ajungă la ”U” Cluj, Nene Reis a mai activat la formații ca FC Porto, Inter, Leicester, RB Salzburg și PSG, informează digisport.ro.

”Este o onoare pentru mine. Sunt mândru de rolul pe care îl voi avea în echipă. Voi face ce știu mai bine.

Cu integritate și cu respect pentru club voi încerca să fac lucrurile cât mai bine, iar ceea ce înseamnă bine pentru mine știu că va fi și pentru club.

La vârsta mea am acumulat multă experiență la nivel înalt, lucrând cu cluburi de top din lume. În ultimii ani am fost în Portugalia în prima divizie, pentru că aveam nevoie de un proiect nou unde să reconstruiesc ceea ce înseamnă scouting.

Aici pot face asta. Pentru mine e important pentru că nu exista un departament scouting aici la ”U” Cluj. Pot contura un departament bun și să ajut echipa, desigur. Pentru mine e o provocare, dar simt că am nevoie de asta pentru viața mea. Provocările sunt în sângele meu.

E diferit, o altă țară, altă limbă, altă cultură și alte persoane. Pentru mine e foarte imporant să știu ce se întâmplă în lume în ceea ce privește scoutingul.

Încercăm să implementăm un model de joc atractiv. E important să practici un fotbal pe care fanii să îl aprecieze, astfel încât să revină la stadion cu un zâmbet.

Când nu joci spectaculos, nu ne place jocul, ai pasiunea pentru echipă,

Însă e puțin diferit. Trebuie să existe calitate în joc. E foarte important ca pe teren să dai totul, pentru că fotbalul se joacă pentru suporteri.

Fanii se asociază cu echipa. Jucătorii sunt aici, poate în anii ce urmează nu vor mai fi, dar fanii rămân, deci muncim pentru ei și trebuie să lucrăm din greu însă și calitativ.

Pot să zic că suntem pe drumul cel bun. Conducerea a adus clubul din divizia a 4-a în prima divizie.

Trebuie să rezistăm acum pe final de campionat, dar eu cred că nu vor fi probleme”, a declarat Nene Reis, pentru site-ul oficial al celor de la ”U” Cluj.

error: Content is protected !!