Dan Petrescu îi critică pe jucătorii CFR-ului după înfrângerea din Giulești: „De cascadorii râsului!”

Updated on mai 2, 2023 Dan Petrescu a criticat dur apărarea jucătorilor săi după înfrângerea din Giulești, scor 3-1. Antrenorul campioanei a spus că linia defensivă, formată în Giulești din Cristi Manea, Bogdan Țîru, Yuri și Christopher Braun, a fost de ”cascadorii râsului”.

”Suntem foarte supărați, am început meciul de la 0-2, cu un penalty ușor acordat, normal, e a treia oară. Golul doi, un șut de la distanță, apoi a fost doar o echipă pe teren. Am dat gol, am avut ocazii rarisime. Nu înțelegeam cum să fie la pauză 3-1, când am jucat doar noi!

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, dan petrescu, cfr Cluj

Apărarea a fost de cascadorii râsului în prima repriză. Să iei trei goluri din trei atacuri, mi se pare ceva… Se vede lipsa celor trei (n.r. Camora ,Burcă și Deac), știam că așa va fi.

Plus jucătorii de atac, care au fost dați. Am făcut schimbări doar că trebuia să fac schimbări.” a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Dan Petrescu a vorbit și despre fostul jucător al clujenilor care a ajuns golgheterul campionatului în tricoul Rapidului.

Nu eu l-am pierdut pe Dugandzic, nu eu l-am dat, a fost nevoie de altceva. Eu nu am vrut să plece.

Ce mă bucură este jocul lui Fică, a jucat excelent, cred că a fost cel mai bun jucător al nostru. Sincer, nu mă așteptam să joace așa bine. La antrenament a arătat bine, dar meciul e meci. E un câștig pentru club, ăsta e câștigul nostru cel mai mare.

Suntem pe locul trei, asta este realitatea. Cei care sunt pe primele două locuri au șanse mai mari, dar eu nu o să cedez. Eu nu voi ceda, voi încerca. Dacă jucătorii vor ceda, asta e altceva, dar eu nu voi ceda. Nu voi dormi nopțile pentru a găsi soluții. Mi se pare un penalty acordat prea ușor, a adăugat Petrescu.

 

 

error: Content is protected !!