Ce s-a întâmplat cu Emmanuel Yeboah? Dan Petrescu: „L-a terminat moral. Nu mai e ca înainte”

Updated on mai 2, 2023 Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, spune că ratarea transferului la Slavia Praga „l-a terminat moral” pe Emmanuel Yeboah (20), unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei en-titre în prima parte a sezonului.

Odată cu ratarea transferului la Slavia Praga, în ianuarie, randamentul său a scăzut drastic. Ghanezul și-a pierdut rolul de titular și a ajuns să intre de fiecare dată de pe bancă în meciurile din acest play-off.

Ce s-a întâmplat cu Emmanuel Yeboah? Dan Petrescu: „L-a terminat moral. Nu mai e ca înainte” 1

„L-a terminat moral acea chestie. Semnase, practic cu ei, iar situația cu accidentarea aia, ce au zis ei, că e accidentat la genunchi, l-a făcut să nu mai fie același jucător care era înainte.

Încă suferă, e copil, are 19 ani. E clar că nu e 100% pregătit moral. Fizic arată bine, dar moral nu”, a precizat Petrescu, citat de gsp.ro.

La începutul anului, CFR Cluj se înțelesese cu Slavia Praga pentru transferul lui Yeboah pentru 2,2 milioane de euro. La vizita medicală, cehii au constatat că atacantul de bandă ar avea meniscul uscat și au cerut să-l ia împrumut pe Yeboah, în loc să-l transfere definitiv, așa cum presupunea acordul.

CFR Cluj a refuzat și l-a readus în România pe tânărul fotbalist.

Yeboah a impresionat în prima parte a sezonului, în care a punctat de 3 ori și a oferit 3 pase decisive.

error: Content is protected !!