Ce probleme financiare sunt la CFR Cluj. Dan Petrescu: „Am amânat foarte mulți bani pe care îi am de primit”

Updated on aprilie 30, 2023 Dan Petrescu a fost întrebat despre problemele financiare de la club. Antrenorul campioanei României a confirmat că există unele probleme din acest punct de vedere și, în acest sens, a dezvăluit că a fost nevoit să accepte întârzierea unor plăți salariale, în condițiile în care clubul din Gruia risca să nu primească licența pentru sezonul viitor al cupelor europene.

„(n.r. – Dan Petrescu acționar la CFR Cluj?) Nu am puterea să devin acționar. Si bine că m-ați întrebat. Eu am amânat foarte mulți pe care îi am de primit, vreo 4-5 luni. Amân pentru a se primi licența și pentru…

Ce probleme financiare sunt la CFR Cluj. Dan Petrescu: „Am amânat foarte mulți bani pe care îi am de primit” 1

Dar în niciun caz eu nu am dat bani împrumut la nimeni. Dar dacă ar fi fost nevoie, 100% aș fi făcut-o pentru Neluțu și pentru CFR. Până la urmă sunt de 5-6 ani aici, cu plecări, cu veniri, un club la care țin foarte mult. Și normal că aș fi făcut acest gest dacă mi-ar fi cerut.

Dar nu s-a întâmplat asta. Eu doar am amânat. Dar mai sunt și jucători care fac amânări. În niciun caz nu am împrumutat clubul. În ziar se poate scrie orice. Eu cred că patronul nostru e la fel ca înainte. Motivat, vrea să câștige. E clar că săptămâna viitoare va fi totul la zi din ce știu eu. Toți banii vor veni.

Nu îl văd pe Neluțu să plece sau să nu fie motivat. E motivat, de aia mi-a și propus 5 ani de contract. Cred că nu propunea așa ceva dacă avea probleme. Și azi m-a stresat, hai să facem contractul. Și i-am zis să așteptăm meciul cu Rapid ca să avem timp să vorbim despre el. I-am zis că sunt de acord, el vrea să semnez. Dacă vrea să semnez un contract pe 5 ani, nu cred că are probleme sau vrea să plece din fotbal. Altfel nu mi-ar fi propus acest contract”, a spus Dan Petrescu, citat de Prosport.

 

error: Content is protected !!