Nelu Varga, după anunțul lui Gigi Becali de a se retrage din fotbal: „Fără Gigi Becali, fotbalul românesc o să fie și mai sărac”

Updated on aprilie 25, 2023 Nelu Varga a vorbit despre anunțul lui Gigi Becali privind retragerea din fotbal. Becali vrea să vândă FCSB pe 25 de milioane de euro, iar până va găsi un cumpărător, are de gând să treacă echipa pe numele surorii sale.

Patronul CFR-ului și-a exprimat părerea de rău și a declarat că „fără Gigi Becali, fotbalul românesc o să fie și mai sărac”, scrie gsp.ro.

Nelu Varga, după anunțul lui Gigi Becali de a se retrage din fotbal: „Fără Gigi Becali, fotbalul românesc o să fie și mai sărac” 1

„Îi înțeleg perfect supărarea lui Gigi Becali, dar eu nu doresc ca acest om sa iasă din fotbal deoarece fotbalul românesc va avea mult de pierdut. Și așa suntem cam puțini cei care ne băgăm banii în fotbal. Sunt eu, Gigi Becali, Mititelu, Dan Șucu, Rotaru, Iftime… E păcat ca Gigi Becali să iasă din fotbal.

Cu toate că suntem rivali, nu îmi doresc ca Gigi Becali să iasă din fotbal. Fără Gigi Becali, fotbalul românesc o să fie și mai sărac. Sper să revină asupra acestei decizii.

Vreți să vă spun ceva? Gigi Becali are dreptate cu sănătatea. Ea e mai presus de toate. Cei peste 60 de ani trebuie sa avem mare grijă cu inima. Nici eu nu m-am simțit bine după meciul de la Constanța (n.r. – 0-1 cu Farul).

Dar a doua zi am analizat mai bine și mi-am dat seama că am vorbit prea la cald despre acele faze. Nu a fost chiar așa cum am zis eu, dar am vorbit la supărare. Îmi doresc din tot sufletul să nu mai fiu nevoit sa vorbesc de arbitraj. Îmi doresc să vorbesc doar de jocul echipei mele”, a declarat Nelu Varga.

La o zi după eșecul din Giulești, Gigi Becali a anunțat că să retrage din fotbal.

Am ținut să vă anunț pe toți, că mă țin de cuvânt de data asta, așa cred. E ultima conferință de presă. Am hotărât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, ca eu… gata! Am terminat! Ies din fotbal, nu mă mai interesează. De ce vreau să termin? Am 65 de ani, când eram tânăr, mai puteam.

Să nu dorm la 2-3 noaptea și să fac tensiunea 16 din cauza lui Feșnic? Ce a facut omul ăsta a pus capac! Ar trebuie să îl cheme Întuneric, nu Feșnic! Din cauza lui ies, așa ceva nu se poate!

Am făcut o socoteală: 10 milioane înainte, 10 milioane acum, plus vreo 3 milioane majorare de capital. Pot să scot banii, dacă fac micșorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane de euro. Dacă dă cineva 25 de milioane de euro, mâine dau echipa!

Astăzi am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului. Să facă Adunările Generale la FRF cum vor ei! Vali Argăseală nu va mai participa, pentru că noi nu suntem sclavi. Așa nu se mai poate!

Asta e tiranie, tirania nu o suport! N-am ce căuta. M-au biruit! Nu pot să o scot la capăt cu ei! Nedreptatea si minciuna n-am cum sa le contracarez. Sunt bine organizați, în sistem, sunt prea puternici. Au multe structuri în spate!”, a declarat Gigi Becali.

error: Content is protected !!