Ciprian Deac s-a accidentat și ratează tot sezonul: „Este în operaţie”

Updated on aprilie 18, 2023 Marcator în ultimul meci al CFR-ului, Ciprian Deac s-a accidentat serios la umăr și a ieșit de pe teren în minutul 81 al partidei. Deși Dan Petrescu spera să nu fie nimic grav, Cristi Balaj a anunțat, în cursul zilei de marți, că decarul ardelenilor nu va mai evolua în stagiunea curentă, asta deoarece a suferit o operație.

“Ciprian Deac este în operaţie în acest moment. L-am pierdut până la finalul sezonului. Are o accidentare la nivelul umărului. Sunt anumite leziuni, rupturi, umărul dislocat.

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, Ciprian Deac, CFR Cluj

Este o operaţie mai complexă. Deac este pe mâini bune. Din păcate nu va mai juca în acest play-off. Este o pierdere foarte importantă. Ghinion, complex de îngrijorări.

Pentru unele nu găsim explicaţii, altele nu le primim. Şi tot aşa. Deac, la ora actuală, este foarte greu, dacă nu imposibil de înlocuit”, a spus Cristi Balaj, citat de digisport.ro.

Care este situația lui Daniel Bîrligea

Inclusiv Daniel Bîrligea a ieșit accidentat în meciul cu Sepsi. Însă Cristi Balaj este încrezător că, la următoarea partidă de campionat, CFR Cluj îl va avea la dispoziție pe tânărul atacant, acesta fiind la tratament în Serbia, la „vraciul” Marijana Kovacevic, scrie as.ro.

„A simţit la nivel muscular ceva. Este o leziune minoră. Bîrligea este la Marijana (n.r. Kovacevic) şi sper să îl avem chiar şi la meciul cu Farul Constanţa. N-aş vrea să mă hazardez.

Este într-o formă foarte bună. Când vă ziceam de el, nu prea… În primul joc din acest an, când am câştigat 3-0 cu Farul, cât timp a jucat a fost cel mai bun de pe teren”, a mai spus Cristi Balaj.

error: Content is protected !!