Îl antrenează Dan Petrescu pe Cristiano Ronaldo? Antrenorul lui CFR Cluj se află pe lista lui Al Nassr

Updated on aprilie 13, 2023 Potrivit Gazetei Sporturilor, Dan Petrescu se află pe o listă selectă de antrenori aflați în vizorul lui Al Nassr. Formația care l-a transferat în iarnă pe Cristiano Ronaldo și-a demis recent antrenorul, pe spaniolul Rudi Garcia.

Al Nassr a mai testat varianta Dan Petrescu în urmă cu un an și trei luni, dar saudiții au optat atunci pentru alt nume.

Îl antrenează Dan Petrescu pe Cristiano Ronaldo? Antrenorul lui CFR Cluj se află pe lista lui Al Nassr 1

Dan Petrescu și-a început actualul mandat la CFR Cluj în august 2021. De atunci a câștigat titlul în România și a calificat-o pe CFR în „16-imile” Conference League din acest sezon.

Contractul lui Dan Petrescu este scadent în vara lui 2024. Actualul mandat al lui Dan Petrescu este al treilea al său pe banca lui CFR Cluj. A mai pregătit formația din Gruia între iunie 2017 și iunie 2018, apoi între martie 2019 și noiembrie 2020.

Dacă mutarea s-ar materializa, Petrescu ar deveni cel de-al doilea tehnician român care-l antrenează pe Cristiano Ronaldo, după Ladislau Boloni, care l-a avut elev pe CR7 la Sporting Lisabona.

Petrescu are, totuși, șanse mici de a ajunge în Arabia Saudită. Între timp, Al Nassr încearcă să-l ademenească pe Jose Mourinho cu un salariu colosal, de 100 de milioane de euro pentru două sezoane! Momentan, Mourinho, care antrenează în capitala Romei din 2021. este legat de AS Roma până în vara lui 2024.

Al Nassr a decis să-l dea afară pe antrenorul Rudi Garcia în urma rezultatelor echipei și a unui conflict pe care francezul l-a avut în vestiar cu jucătorii. Francezul și-a semnat „sentința” cu o ieșire nervoasă avută în vestiarul echipei, venită pe fondul rezultatelor nemulțumitoare din ultima vreme, care au lăsat-o pe Al Nassr la 3 puncte în spatele lui Al-Ittihad, liderul campionatului saudit.

Al Nassr a câștigat doar 3 dintre ultimele 5 partide, fiind învinsă chiar de principala rivală la titlu, Al-Ittihad, 0-1.

error: Content is protected !!