Cristi Balaj explică de ce CFR Cluj nu a plătit banii pe Krasniqi

Updated on aprilie 13, 2023 Cristi Balaj, președintele clubului ardelean, a prezentat motivul pentru care nu au fost încă plătiți banii pe Krasniqi, adus de la FC Bllkani pentru 200.000 de euro

Cristi Balaj susține că, în factura trimisă de Ballkani, era introdusă o taxă de solidaritate, pe care, de fapt, nu CFR Cluj trebuie să o plătească. Astfel, ardelenii au cerut refacerea actelor și au anunțat că atunci vor efectua plata.

Cristi Balaj explică de ce CFR Cluj nu a plătit banii pe Krasniqi 1

”(n.r. s-au plătit banii pe Krasniqi?). Nu. Scadența a fost pe partea a doua a lunii martie. Suntem doar la începutul lui aprilie și au fost rugați să refacă factura pentru că taxa de solidaritate nu trebuia introdusă.

Nu au, probabil, experiența vânzărilor internaționale și în momentul în care va apărea factura, atunci se va rezolva și această problemă. E vorba de 200.000 de euro din care trebuie redusă taxa de solidaritate”, a spus Cristi Balaj, citat de digisport.ro.

Ballkani FC, fostă adversară a CFR-ului în grupele Conference League, unde Dan Petrescu l-a remarcat pe Ermal Krasniqi, l-a vândut pe fotbalist în schimbul a 200.000 de euro, dar a păstrat și 15% dintr-un eventual viitor transfer.

De asemenea, clubul kosovar va încasa încă 100.000 de euro dacă CFR Cluj se califică în grupele unei competiții europene pe durata contractului lui Ermal Krasniqi.

CFR Cluj poate obține 5 milioane de euro pe Ermal Krasniqi

În cele 15 partide adunate în tricoul CFR-ului, Ermal Krasniqi a marcat de cinci ori și a reușit o pasă decisivă. FC Ballkani i-a notificat pe ardeleni cu privire la neplata pentru transferul lui Ermal Krasniqi, însă nu au primit vreun răspuns.

Cristi Balaj a dezvăluit într-o ediție anterioară a FANATIK SUPERLIGA că italienii de la Lazio au rămas impresionați de Ermal Krasniqi. Cristi Balaj consideră că CFR Cluj ar putea obține fără probleme 5 milioane de euro pe Ermal Krasniqi, iar suma de transfer nu ar fi de loc una exagerată.

„Văzând care sunt prețurile jucătorilor, din punctul meu de vedere, da (n.r. 5 milioane de euro pe Krasniqi)”, a concluzionat Cristi Balaj.

Neluțu Varga nu are de gând să-l cedeze prea curând pe Ermal Krasniqi. Patronul celor de la CFR Cluj a precizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că fotbalistul kosovar este extrem de talentat. „Eu zic că e un jucător foarte talentat, cu un potențial mare, dar cred că mai are nevoie de un timp de adaptare ca să își exprime valoarea.

(n.r. – spunea Dan Petrescu că nu crede că din vară îl va mai antrena) Asta e părerea dânsului. Deocamdată, eu nu l-am cumpărat ca să îl vindem în trei sau în cinci luni. L-am cumpărat să ne ajute și apoi bineînțeles când va atinge nivelul de apogeu să poată să ajute clubul și profesionist și financiar, atunci îi vom da drumul.

Dar până atunci ne ajută pe noi. (n.r. – sunt șanse să îl vedem și sezonul viitor la CFR?) Da, da”, au fost cuvintele lui Neluțu Varga

error: Content is protected !!