George Țucudean vrea ca CFR Cluj sa câștige campionatul. „Acum, ce-i mai bine? Să joci urât și să câștigi sau să joci frumos și să pierzi?”

Updated on aprilie 10, 2023 Întrebat cine își dorește să ia campionatul în SuperLiga, George Țucudean a răspuns prompt: ”CFR!”. George Țucudean a câștigat titlu de campion în România cu FCSB în sezonul 2014-2015, cu Viitorul Constanța, actualul Farul Constanța, în sezonul 2016-2017, și cu CFR Cluj în sezoanele 2017-2018, 2018-2019 și 2019-2020, conform Pro Sport.

La cum arată clasamentul, prima șansă o are Farul la campionat. Farul joacă un fotbal bun, are toate șansele. Șanse sunt și pentru CFR. Farul joacă plăcut ochiului, este foarte spectaculoasă, marchează goluri multe.

George Țucudean vrea ca CFR Cluj sa câștige campionatul. „Acum, ce-i mai bine? Să joci urât și să câștigi sau să joci frumos și să pierzi?” 1

Pe când, la CFR, contează foarte mult rezultatul. Și când am fost eu acolo, a contat rezultatul mai mult decât frumusețea jocului așa… să vadă spectatorul.

Acum, ce-i mai bine? Să joci urât și să câștigi sau să joci frumos și să pierzi? Jocul se uită că a fost urât după o săptămână și rămân rezultatele.

Așa se vorbește de vreo cinci ani (n.r. că CFR Cluj are un lot îmbătrânit) și au tot câștigat campionatele îmbătrâniții aceștia. Trebuie și experiență să ai într-o echipă care se bate la campionat.

Într-adevăr, este bună și infuzia asta de tineri și ceea ce face Farul, dar este, în continuare, un campionat disputat.

CFR s-a mai întinerit față de cum era și și-a mai schimbat puțin lotul. Mai au de schimbat, într-adevăr. Le va lua ceva timp până să se închege. Durează și lucrul acesta”, a precizat fostul atacant, pentru Antena Sport.

George Țucudean a fost antrenat și de Gică Hagi (58 de ani), în perioada februarie 2017 – ianuarie 2018 la Viitorul, actuala Farul Constanța.

error: Content is protected !!