Andrei Burcă și-a certat colegii după meciul cu FCSB: „Yeboah nu pasează la 0-0, acum la 1-1. Nu așa s-au luat campionate”

Updated on aprilie 10, 2023 Andrei Burcă a avut cuvinte dure la adresa coechipierilor săi la finalul meciului și a transmis un semnal de alarmă, după ce campioana a rămas fără victorie în play-off.

Fundașul campioanei spune că golul marcat de Florinel Coman le-a dat încredere roș-albaștrilor, care până la acel moment nu au avut o prestație strălucită.

Andrei Burcă și-a certat colegii după meciul cu FCSB: „Yeboah nu pasează la 0-0, acum la 1-1. Nu așa s-au luat campionate” 1

Totuși, Burcă consideră că lupta la campionat nu este încheiată, iar titlul se va juca până în ultima etapă.

”A fost un meci disputat între două echipe care se bat la titlu. Am făcut o primă repriză foarte bună și a doua repriză, la fel, până la acea lovitură liberă. Felicitări pentru gol lui Coman, are calitate, dar până atunci am controlat partida evident, puteam face 2-0.

După, am avut o șansă la 1-1, ca data trecută când am jucat, Yeboah nu pasează în fața porții. Trebuie să ne dea de gândit, nu trebuie să fim individualiști, doar așa putem triumfa la sfârșitul sezonului.

Și la Craiova, până să ne dea gol, nu au ajuns la poartă, nu au avut o ocazie. Acum, la fel, am controlat meciul și a venit acea execuție fenomenală. Dacă treceam de acea lovitură liberă, nu aveau șanse, i-am simțit în teren. După, au avut altă încredere, ne-am desfăcut mai mult, pentru că voiam să câștigăm partida.

Iar trebuie să ne dea de gândit și să vorbim. Nu se poate ca la ultima fază să rămân eu trei contra unu și să aibă acea ocazie. Trebuie să ne refacem și neapărat să facem trei puncte cu Sepsi dacă vrem să mai emitem pretenții la campionat.

Campionatul se joacă, avem meci direct la Farul, ei au acum meci cu FCSB, FCSB o să vrea să câștige. Cred că noi trei am rămas în lupta la titlu. Nu ne mai permitem pași greșiți”, a spus Andrei Burcă, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!