Dan Petrescu, despre plecarea jucătorului de la CFR Cluj: „A zis că e bolnav și a ajuns prin China”

Updated on aprilie 8, 2023 În urmă cu o săptămână, Cephas Malele a fost prezentat oficial la Shanghai Shenhua, echipă din prima ligă a Chinei.

Dat dispărut de către Dan Petrescu, Cephas Malele a ajuns la Al Tai, în Arabia Saudită, însă nu a reușit să se impună la gruparea antrenată de către Mirel Rădoi.

Dan Petrescu, despre plecarea jucătorului de la CFR Cluj: „A zis că e bolnav și a ajuns prin China” 1

În cele din urmă a primit ofertă de la Shanghai Shenhua și a acceptat să plece în China.

Dan Petrescu și-a exprimat nemulțumirea în ceea ce privește comportamentul fotbalistului care s-ar fi dat bolnav în ultima perioadă petrecută la CFR Cluj, scrie Prosport.

„V-am zis. Au plecat doi jucători, unul că a vrut el. Roger a plecat, s-a lăsat contractul nostru. Malele a zis că e bolnav și a ajuns prin China, am auzit.

Cu jucătorii ăștia doi aveam lotul complet. În continuare o să suferim, am jucat 54 de meciuri. De aceea au apărut accidentările la Camora, Deac și Boateng”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Patronul Neluțu Varga a negat „dispariția” lui Cephas Malele și a explicat că fotbalistul ar avea niște probleme de familie.

„Băiatul ăsta nu a fugit de la nicio echipă și nu s-a certat cu nimeni din club. Nu e nici accidentat. A venit la mine și mi-a explicat situația lui. Are niște mari probleme familiale, iar eu l-am lăsat să plece din Cluj.

A avut acordul meu, iar în următoarele zile vom decide ce vom face pe viitor în legătură cu contractul său. Noi îl avem împrumutat de la arabi, dar încă nu am decis nimic în legătură cu Malele”, a spus și Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj.

error: Content is protected !!