(Video) Calificare. CFR Cluj – FC Argeș 1-0. Clujenii au dat primul șut pe poartă în minutul 46 și gol în minutul 89

Updated on aprilie 7, 2023 CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României exact cum își dorește antrenorul Dan Petrescu: 1-0, primul șut pe poartă în minutul 46 și gol în minutul 89.

Antrenorul campioanei României a subliniat importanța acestei victorii pentru moralul echipei și a scos în evidență și faptul că CFR Cluj se află în grafic în acest punct al sezonului, în ceea ce privește cele două competiții interne.

(Video) Calificare. CFR Cluj - FC Argeș 1-0. Clujenii au dat primul șut pe poartă în minutul 46 și gol în minutul 89 1

A fost un meci greu, în prima repriză aveam foarte mulți jucători tineri în teren, cred că erau vreo 4, au intrat și Petrila, și Bîrligea, echipă tânără, cu jucători care nu au prea multe meciuri în picioare, s-a văzut.

După, au intrat jucătorii cu mai multe meciuri în picioare. Ar fi fost foarte greu dacă aveam prelungiri. Prima victorie cu 1-0 de anul ăsta, mă bucură mai multe lucruri, nu s-a accidentat nimeni, și așa avem multe accidentări.

Aș fi vrut să am un jucător înaintea lui Krasniqi pe teren și să mai fie și el rezervă. Asta înseamnă un lot bun. El intră foarte bine de pe bancă, dar pentru mine e titular. Au plecat Roger și Malele, nici nu aș mai fi avut ceva de comentat dacă erau ei.

Mi-ar fi plăcut să fie meci pe teren neutru (n.r. despre semifinala cu Sepsi), două meciuri ar fi fost prea mult. E un meci care pe care, ei sigur se bazează pe Cupă, vor da totul, noi, să vedem ce va fi, ce lot, ce probleme. Trebuie să înțeleagă lumea că avem peste două zile meci cu FCSB, nu pot să bag toți jucătorii.

Nu pierdem de câteva meciuri, când nu pierzi e foarte bine. Moralul e bun, suntem în obiectiv și în campionat, și în Cupă”, a spus Dan Petrescu, după CFR Cluj – FC Argeș 1-0, potrivit Pro Sport.

CFR a avut o ocazie prin Maglica, în minutul 88, iar peste un minut, Krasniqi a marcat. În semifinale, CFR Cluj o va întâlni pe Sepsi, anunță Digi Sport.

error: Content is protected !!