Foto/Video. Accident Cluj. Șoferii au scos o femeie dintr-o mașină care a luat foc în trafic

Updated on aprilie 7, 2023 Un autoturism a ars complet în această dimineață pe raza localității Jucu, județul Cluj. Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit vineri dimineață, 7 aprilie, la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 07:02, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, informează ISU Cluj.

Foto/Video. Accident Cluj. Șoferii au scos o femeie dintr-o mașină care a luat foc în trafic 1 Foto/Video. Accident Cluj. Șoferii au scos o femeie dintr-o mașină care a luat foc în trafic 2

Echipajele au găsit la fața locului un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile. La autoturism s-a produs și un incendiu care s-a manifestat generalizat.
Din fericire, participanții la trafic au reușit să scoată la timp o femeie din autoturism, potrivit ziare.com.

Foto/Video. Accident Cluj. Șoferii au scos o femeie dintr-o mașină care a luat foc în trafic 3 Foto/Video. Accident Cluj. Șoferii au scos o femeie dintr-o mașină care a luat foc în trafic 4

Aceasta a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD și a fost transportată la spital.Femeia are 44 de ani și a fost în permanență conștiență și cooperantă. Cel mai probabil, incendiul a pornit în urma impactului și a scurgerilor de combustibil de la autoturism, conform Ziua de Cluj.

error: Content is protected !!