Cristi Balaj, CFR Cluj: „Am găsit un salariu de 57.000 de euro”. Cine l-ar fi încasat

Updated on aprilie 7, 2023 Cristi Balaj a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA și a făcut dezvăluiri surprinzătoare legate de risipa uriașă de bani de la CFR Cluj. Președintele clujenilor a dezvăluit suma exorbitantă pe care campioana României o plătea lunar unui singur jucător:

„Atenție mare! Ca să fac o paranteză aici, e important să știți. Am găsit cu un contract net lunar de 57.000 de euro! S-a reziliat”.

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, cfr cluj

Vivi Răchită a spus că ar fi vorba de fostul portar lituanian care a și dat-o pe CFR Cluj în judecată pentru a-și primi banii, Giedrius Arlauskis. Cristi Balaj nu a vrut să confirme, însă nici nu a negat.

Arlauskis avea un salariu de 57.000 de euro pe lună?! Net?! Doamne, ce bine se câștigă în România! De ce nu v-ați apucat de fotbal înainte? Trebuia să vă apucați mai târziu”, a spus Ioana Cosma.

Cristi Balaj a continuat să vorbească despre această anomalie și bilanțul financiar al clubului: „Eu nu dau nume! Ca să înțelegeți ce am găsit. Vorba domnului Crăciunescu:’ Ne putem gândi la orice!’. Doamne ferește, nu vreau să acuz, pentru că nu ăsta e țelul meu, dimpotrivă”.

Cristi Balaj nu a vrut să lase loc de interpretări în discursul său, însă a subliniat că CFR Cluj are de azi înainte o altă strategie: „Eu felicit că cei care au fost anteriori mie au câștigat cupe și trofee importante, dar am ajuns la concluzia că cel mai important este să creem un club sau un bilanț care să nu oblige finanțatorii să aducă bani de acasă.

Să începem să facem o fundație sănătoasă, chiar cu o compromitere să spun așa, a unor obiective. Cu cât ai o fundație mai sănătoasă, cu atât poți să înalți mai mult ulterior”, a mai spus oficialul.

error: Content is protected !!