Ioan Ovidiu Sabău, motivat după calificarea cu U Cluj: “Vrem să jucăm finala”

Updated on aprilie 6, 2023 Universitatea Cluj s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la Hermannstadt și s-a calificat în semifinalele Cupei României, acolo unde ardelenii o vor înfrunta formații precum CFR Cluj, FC Argeș, Sepsi sau CS Mioveni.

La finalul meciului de la Sibiu, Ioan Ovidiu Sabău a ținut să-și felicite elevii pentru atitudinea de care au dat dovadă, în condițiile în care Hermannstadt a fost echipa care a deschis scorul.

Ioan Ovidiu Sabău, motivat după calificarea cu U Cluj: "Vrem să jucăm finala" 1

Cred că am jucat bine, de aceea am reușit să revenim. Am avut posesie, am jucat repede. În a doua repriză am făcut niște schimbări. Am reușit să egalăm. I-am recuperat pe Nistor, Thiam, Filip și sper să nu avem accidentați după acest meci. Jucătorii au fost foarte inspirați și au avut încredere că pot întoarce rezultatul.

Noi credem, vrem să jucăm în finală. Este obiectivul oricărei echipe care ajunge până aici. Pentru mine este foarte important, la fel și pentru jucători, suporteri. E mai ușor pentru mine să-i motivez. Ne bucurăm cât trebuie, dar vrem să pregătim următorul meci din campionat“, a declarat Sabău, potrivit Digi Sport.

Cum s-au prezentat cele două echipe la această partidă, potrivit Pro Sport.:
Hermannstadt: Muțiu – Butean, Ene, Stoica, Opruț – Mino Sota, Biceanu – Petrescu, Alhassan, Oroian – Babic
Rezerve: Letica, Antoche, Issah Saeed, Medina, Iancu, Bărbuț, Limaj, Iancu, Paraschiv
Antrenor: Marius Măldărășanu

U Cluj: Iliev – Oancea, Ilie, Ispas, Goranov – Remacle, Simion, Nistor, Haită – Tescan, Jose Gomes
Rezerve: Gorcea, Miron, Chipciu, Filip, Martic, Bic, Stoica, Thiam, Fulop
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

error: Content is protected !!