Chef din Cluj, despre Liviu Dragnea bucătarul. „Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea/ Se fac separat, domnule Dragnea, au gusturi diferite, abia apoi se amestecă!”

Updated on aprilie 6, 2023 Liviu Dragnea s-a apucat de gătit pe Youtube iar calitățile sale de bucătar au intrat în atenția lui Radu Frandeș, un cunoscut chef din Cluj. Acesta a analizat mâncarea de fasole a lui Dragnea.  Chef Radu Frandeș, fost participant la Exatlon România, a analizat dibăcia lui Liviu Dragnea în bucătărie. Expertiza lui este una avizată, acesta gătind pentru cele mai bune restaurante din Cluj, potrivit RTV.

„În primul rând, tigaia e mică! Fasolea… Nu știu dacă era proaspătă sau congelată. Apoi, sosul de roșii se face separat, cu cimbru, ca să fie aromatizat, iar apoi se pune peste fasole. Se fac separat, domnule Dragnea, au gusturi diferite, abia apoi se amestecă!

Chef din Cluj, despre Liviu Dragnea bucătarul. „Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea/ Se fac separat, domnule Dragnea, au gusturi diferite, abia apoi se amestecă!” 1

Și să pună apa să fiarbă bine! Eu îi dădeam peste mâini! Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea”, a declarat Radu Frandeș, pentru fanatik.ro.

Liviu Dragnea revine cu o nouă rețetă. „Gătitul nu se învață, se fură“

După mâncarea de teci cu castraveți murați, prima rețetă postată pe canalul Bucătăria de acasă, Liviu Dragnea proune o nouă rețetă de post, orez cu legume și ciuperci, „condimentată“ cu mesaje naționaliste.

„E o ceapă românească, nu e umflată, nu e foarte mare, e de la un producător local, care, bineînțeles, nu are acces să-și vândă legumele la hipermarketuri. Pentru că acolo trebuie să se vândă ceapă din Olanda, ardei din Spania“, a spus acesta în timp ce prepara rețeta, potrivit Adevarul.

error: Content is protected !!