Modernizare în Cluj Napoca: “Vreun expert poate să-mi spună și mie care este rolul acestor inserții masive de piatră peste spațiul verde?”

Updated on aprilie 3, 2023 Modernizarea străzii Sigismund Toduță din Cluj Napoca i-a determinat pe clujeni să se întrebe care este rostul inserțiilor de piatră în spațiul verde.

“Vreun expert, vreun arhitect galonat, vreun proiectant vizionar poate să-mi spună și mie care este rolul practic/ecologic/utilitar al acestor inserții masive de piatră peste spațiul verde? Acolo nu e cale de acces, nu e parcare, nu e nimic altceva decât spațiu verde. De ce?

De ce au fost trasate aceste zgârieturi de piatră masivă peste gazon? În afară de o joacă, un capriț al arhitectului, mai există vreun motiv plauzibil pentru risipa asta de beton și piatră în detrimentul spațiului verde?”, se intreaba un clujean pe grupul Clujul Civic.

Modernizare în Cluj Napoca: “Vreun expert poate să-mi spună și mie care este rolul acestor inserții masive de piatră peste spațiul verde?” 1 Modernizare în Cluj Napoca: “Vreun expert poate să-mi spună și mie care este rolul acestor inserții masive de piatră peste spațiul verde?” 2 Modernizare în Cluj Napoca: “Vreun expert poate să-mi spună și mie care este rolul acestor inserții masive de piatră peste spațiul verde?” 3

error: Content is protected !!