Eugen Neagoe l-a ironizat pe Dan Petrescu: „CFR Cluj ne-a bătut numai la aruncări de la margine!”

Updated on aprilie 3, 2023 Eugen Neagoe l-a ironizat pe Dan Petrescu la finalul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Totul după ce oltenii au avut 68% posesie şi 15-0 la cornere.

„Foarte bine era dacă acea bară din prelungiri nu era bară şi intra mingea în poartă. Aşa cum a intrat la ei după o aruncare de la margine. Acolo a stat CFR mai bine decât noi, la aruncările de la margine. Am avut 15-0 la cornere, posesie de 70%… să domini de maniera asta campioana, să nu aibă un corner, înseamnă mult pentru noi. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, să îi facem şi mai mândri pe suporterii noştri. Fotbalul de foarte multe ori este nedrept.

Eugen Neagoe l-a ironizat pe Dan Petrescu: „CFR Cluj ne-a bătut numai la aruncări de la margine!” 1

Am presat, am încercat, dar pe parcursul acestui joc au apărut şi multe probleme. Toţi jucătorii care au fost plecaţi la echipa naţională au avut probleme. Nu acuz pe nimeni, departe de mine asta. Au fost jucători care au avut probleme, pe undeva e logic, dar nu mă aşteptam să fie atât de multe probleme.

Elvir Koljic este un fotbalist foarte valoros. De când este la Craiova a avut evoluţii foarte bine. Din păcate a avut acele probleme medicale. Nu este uşor să treci prin ce a trecut Elvir, dar el este un băiat de mare caracter. Când este bine fizic, poate să o facă şi mai bine decât a făcut-o în această seară.

Ei ne-au bătut numai la aruncări de la margine. Nu sunt arogant, dar asta e realitatea. Meritam să câştigăm pentru că am făcut un joc mai bun decât adversarul nostru„, a declarat Eugen Neagoe, citat de as.ro.

Reacția lui Dan Petrescu, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu i-a criticat pe jucătorii care au intrat în partea a doua, Claudiu Petrila, Rangelo Janga, Ovidiu Hoban, Bogdan Țîru și Emmanuel Yeboah.

”A fost un meci foarte greu, știam că așa va fi, știam că echipa nu va fi bine. Dacă-mi spuneai înainte că facem egal, eram mulțumit, dar după ce conduci 1-0… Nu știu ce echipă va mai scoate punct aici, cred că niciuna. Ei au jucători pe bancă, jucătorii de la noi de pe bancă n-au nici CV, nici n-au intrat bine.

Am căzut imediat după ce am dat gol, iar cei care au intrat n-au adus nimic în plus, poate doar Hoban, prin experiența lui.

Liniile sunt cum vrei noi în România. Maglica a dat gol, l-a anulat (n.r. cu Rapid), aici l-au validat. Așa e în România, tragem liniile să nu fie bine pentru CFR”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!