Dan Petrescu și-a desființat jucătorii după meciul de la Craiova: „Nu se poate să intri așa în teren, n-ai cum să intri. Mai bine bag juniorii”

Updated on aprilie 3, 2023 Dan Petrescu (55 de ani) a avut un discurs dur după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1.

Antrenorul a fost deranjat de atitudinea celor intrați de pe banca de rezervă și a spus că ar fi preferat să folosească juniorii. De asemenea, Dan Petrescu a transmis că a decis să facă o ședință ”mai dură” cu jucătorii.

Dan Petrescu și-a desființat jucătorii după meciul de la Craiova: „Nu se poate să intri așa în teren, n-ai cum să intri. Mai bine bag juniorii” 1

”Schimbările noastre, foarte slabe. 100% nu avem bancă. Unii dintre ei s-au relaxat, par în vacanță și voi avea o discuție mai dură cu mai mulți jucători.

Nu se poate să intri așa în teren, n-ai cum să intri. Mai bine bag juniorii, sincer. Bag jucători de 15, 16 ani decât să bag jucători care nu dau totul pentru echipă atunci când intră”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

În același timp, Dan Petrescu este de părere că titlul va fi decis tocmai de jucătorii care intră în partea a doua.

Eu cred că la schimbări se va face diferența. Cine va aduce schimbări cum a adus Craiova azi, are șanse mari. Cum au adus și Rapidul, și Farul”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu: Azi am făcut 700 de meciuri ca antrenor şi îmi doream o victorie!

„Azi am făcut 700 de meciuri ca antrenor şi îmi doream o victorie, nu ştiu cine mai face 700 de meciuri pe aici, prin România! Diferenţa au făcut-o schimbările, iar noi nu avem! Nu au avut atitudine, nimic! O să avem o discuţie în zilele următoare. Mai bine bag jucători de 15-16 ani decât jucători care nu dau totul pe teren”, a declarat Dan Petrescu.

error: Content is protected !!