Record european pentru Ciprian Deac și Claudiu Petrila. Jucătorii de la CFR Cluj, greu de depășit

Updated on martie 31, 2023 CFR Cluj este una dintre echipele cu cele mai multe partide jucate în acest sezon. Campioana României a ajuns la 51 de meciuri disputate în actuala stagiune.

Calendarul încărcat a făcut ca CFR Cluj să ofere doi jucători în topul mondial al fotbaliștilor cu cele mai multe partide bifate pentru echipa de club în sezon 2022 – 2023. Ciprian Deac este cel mai utilizat jucător al CFR-ului, acesta evoluând în 47 de partide.

Record european pentru Ciprian Deac și Claudiu Petrila. Jucătorii de la CFR Cluj, greu de depășit 1

În clasamentul mondial, imediat după Deac vine Claudiu Petrila, informează prosport.ro.

Dacă excludem ligile inferioare și campionatele din afara Europei, Deac și Petrila sunt pe locurile 2 și 3 în acest clasament. Un singur jucător care evoluează într-o primă ligă din Europa a bifat mai multe partide pentru echipa de club decât cei doi români. Este vorba de Jamie Mulgrew de la Linfield FC.

Pe primele poziții mai apar jucători de la cluburi din ligile inferioare din Anglia și fotbaliști din Costa Rica.

CFR a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB

În cursul zilei de miercuri, CFR Cluj a anunțat că a scos la vânzare biletele pentru duelul programat peste o săptămână și jumătate. Prețul tichetelor variază de la 30 de lei la 600 de lei, după cum urmează:

Start la bilete online pentru meciul cu FCSB

Ne vedem în Gruia la derby-ul cu FCSB din 9 aprilie, de la ora 21:00! Începând de astăzi vă puteți cumpăra bilete online pentru meciul etapei a treia din play-off

Prețurile tichetelor pentru meciul cu FCSB:

Business Lounge – 600 lei
VIP B – 120 lei
VIP A – 100 lei
Tribuna 1 – 60 lei
Tribuna 2 – 50 lei
Peluză – 30 lei“, a transmis CFR.

error: Content is protected !!