Putea fi salvat copilul de 1 an de tatăl care l-a spânzurat? Polițiștii au intrat în apartament la 3 ore după apelul la 112

Updated on martie 26, 2023 Polițiștii susțin că anchetatorii au reușit să intre în apartamentul în care au fost descoperiți spânzurați un copil de un an și un bărbat, la aproximativ trei ore de la apelul 112.

Un copil de un an și un bărbat au fost descoperiți spânzurați într-un apartament din Alba-Iulia. Ca să intre în interior, polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa. Toată operațiunea a ținut trei ore din momentul în care mama a sunat la 112.

Putea fi salvat copilul de 1 an de tatăl care l-a spânzurat? Polițiștii au intrat în apartament la 3 ore după apelul la 112 1

„Polițiștii au luat legătura telefonic cu bărbatul care a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află și nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii au trecut la verificarea domiciliului acestuia și a adresei unde locuia în chirie, în niciuna dintre locații neexistând indicii cu privire la posibile fapte de violență și s-a luat legătura și cu propietarul apartamentului închiriat, care a declarat că se va deplasa și el la fața locului. Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia”, au explicat polițiștii, potrivit stiripesurse.ro

Anterior, poliția a anunțat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia. Femeia a avut un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața copilului ar fi în pericol, au spus polițiștii.

După ce au spart ușa apartamentului, polițiștii au găsit copilul și adultul spânzurați. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale.

error: Content is protected !!