Emil Boc a chemat Supercom la discuții. Clujenii sunt nemulțumiți de ridicarea gunoaielor

Updated on martie 24, 2023 Clujenii sunt nemulțumiți de modul în care firma Supercom se ocupă de ridicarea gunoaielor. Din acest motiv, primarul Emil Boc i-a chemat pe cei de la Supercom la discuții.

“Am avut o discuție luni cu concucerea Supercom, i-am chemat în mod special la Primărie unde le-am explicat, și am discutat foarte calm și așezat, că până până ce ultimul cetățean al Clujului nu este mulțumit, nici noi nu suntem mulțumiți și că în continuare așteptăm ca eforturile lor să se ridice la nivelul așteptărilor Clujului.

Emil Boc a chemat Supercom la discuții. Clujenii sunt nemulțumiți de ridicarea gunoaielor 1

Le-am atras atenția, de asemenea, că după ce ridică gunoaiele de la punctele gospodărești lasă o mizerie de nedescris acolo și le-am spus că trebuie să măture și să lase locul curat, nu cu mizerie în preajmă, ca și cum ar fi trecut vandalii pe acolo, le-am pus și această problemă pe masă”, a spus Emil Boc, citat de Ziua de Cluj.

Totuși, edilul Clujului apreciază faptul că Supercom a acceptat să reamplaseze pubelele de tip clopot pentru colectarea selectivă, cu toate că “nu aveau această obligație în contract”.

“Au făcut un pas bun, pentru că au acceptat, de exemplu, acele clopote, care erau săptămânile trecute în oraș, le-au spălat și au început deja să le amplaseze în anumite zone importante din oraș, pentru colectarea selectivă, le veți vedea în oraș, în următoarea lună toate vor fi amplasate. Ei nu aveau această obligație în contract, acelea erau produsul unui contract între firmele vechi și un alt operator, ei s-au implicat și au venit cu această abordare pozitivă.

Am apreciat și le-am spus că ‘e foarte bine, e un semn bun că doriți să contribuiți la procesul de colectare selectivă.’ Am insistat foarte mult pe această componentă ca mașina de hârtie să ridice hârtia, mașina de deșeuri să ridice deșeuri și nu mașina de deșeuri să le ridice pe toate la pachet”, a precizat primarul.

error: Content is protected !!