Cluj: Incendiu puternic la Pata Rât. Un bărbat a murit după ce flăcările au cuprins mai multe locuințe improvizate

Updated on martie 24, 2023 Un bărbat a murit în urma unui incendiu puternic care a cuprins mai multe imobile improvizate din “Colonia Veche” – Pata Rât.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuință și două anexe improvizate în zona “Colonia Veche” din Pata Rât.

Cluj: Incendiu puternic la Pata Rât. Un bărbat a murit după ce flăcările au cuprins mai multe locuințe improvizate 1

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii și, preventiv, un echipaj SMURD. Forțele de intervenție au găsit cele trei imobile, care totalizau o suprafață de aproximativ 40 de mp, cuprinse în totalitate de flăcări.

Pe timpul operațiunilor de stingere pompierii au găsit înăuntrul acestora și corpul ars al unui bărbat de aproximativ 40 de ani, fără posibilități de resuscitare.

Operațiunile de stingere au durat aproximativ o oră și au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Cercetările preliminare arată că incendiul a pornit cel mai probabil de la focul lăsat să ardă în sobă nesupravegheat”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!